Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 14:00

24.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavel Nedvěd nastoupil v I.B třídě! Skalné ale k bodům nepomohl


Branky


7

Pavel Nedvěd si splnil sen a zahrál si v mistrovském utkání se svým synem Pavlem. Grande Paolo nastoupil v dresu rodné Skalné, béčko Královského Poříčí ale nemělo pro slavnostní nádech utkání před výbornou návštěvu pochopení a suverénně získalo tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vytvořili náskok

Hosté začali aktivněji a po osmi minutách hry šli do vedení. Dubaj zahrál šikovně přímý kop, míč bez teče zapadl k tyči Kadlecovy branky. Pak se objevily náznaky šancí na obou stranách, ale udeřilo opět z hostujících kopaček. Ve 16. minutě Drobný zachytil nepřesnou rozehrávku Skalné, vtrhl do vápna a trefil přesně k tyči - 0:2.

 

Pavel Nedvěd ml. pak natáhl ke střele zpoza vápna, míč mířil těsně nad břevno. Nedvěd st. se poprvé ukázal ve 21. minutě. Adresoval přesný centr svému synovi, akce pokračovala a Jiří Holý potvrdil své střelecké vlohy - 1:2. Jenomže Skalná se ze snížení dlouho neradovala. Uběhlo pár sekund a bylo to opět o dvě branky. Prosadil se Bureš - 1:3. Nedvěd junior se v dalším průběhu předvedl zákrokem za žlutou kartu, držitel Zlatého míče zase po své akci mířil jen těsně mimo.

Skalná už gól nedala

Pavel Nedvěd mladší v úvodu druhé půle vystřídal. Trestný kop jeho otce našel v 54. minutě jen náruč gólmana. To Jelínek střílel na druhé straně nebezpečněji, míč líznul břevno. Ukazatelem skóre nepohl ani domácí Holý, který zaváhal v zakončení. V 63. minutě předvedl hrubku skalenský gólman Kadlec a jeho chybu potrestal pohodlně Tuschinovschi -1:4

 

Skalná už se žádné branky nedočkala, domácí Novák napálil břevno, stejnou mincí oplácel v závěru Drobný. Pavel Nedvěd byl aktivní, snažil se, v průběhu zápasu přidával na důrazu, až ho musel sudí krotit žlutou kartou. Skalné ale k bodovému zisku nepomohl, očekávaný zápas tak skončil výhrou hostujícího celku...



Sestavy


FK Skalná
J. Kadlec [-] - P. Nedvěd [-] , J. Holý [-] , F. Novák [-] , T. Pěček [-] (64. J. Brňák [-] ) , M. Cverčko [-] , P. Nedvěd [-] (54. P. Blasl [-] ) , P. Najman [-] (46. M. Podlipský [-] ) , L. Flaksa [-] (80. K. Irlweg [-] ) , J. Frič [-] , J. Neupauer [-] (77. V. Nguyen [-] )

Baník Královské Poříčí B
M. Svoboda [-] - R. Soták [-] (53. R. Jelínek [-] ) , P. Bureš [-] , J. Drobný [-] , P. Jankovský [-] , M. Dufek [-] (56. J. Kašík [-] ) , L. Dufek [-] (59. M. Tuschinovschi [-] ) , L. Friml [-] , V. Friml [-] (50. J. Malášek [-] ) , Š. Dubaj [-] , M. Nohejl [-] (70. V. Wagner [-] )

ŽK: 34. P. Nedvěd , 80. P. Nedvěd - 32. R. Soták , 61. L. Friml , 79. R. Jelínek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích