Vít 33

Kontakty:

Reportáž

Zasloužená dělba bodů Hudlice se Všeradicemi


Tento víkend se utkaly dva týmy, které vévodí III. třídě. Hudlice uvítaly celek ze Všeradic, který na jaře neztratil ani bod a také začal pomýšlet na postup.


Reportáž

Hudlice na podzim nenašly přemožitele


Hudlice výborně nastartovaly sezónu a ještě lépe přezimují. Ani Osek je nedokázal potrápit natolik, že by je obral o nějaký bod, a tak si hosté od černobílých odvezli všechny body, které na dokopné jistě náležitě oslavili.


Reportáž

Hudlice doma nenašly přemožitele


Do Hudlic se nejezdí pro body, o tom se přesvědčil i jejich poslední vyzyvatel z Hýskova, který dostal pětigólovou výslužku a smutný se vracel zpět bez bodů.


Reportáž

Hudlice doma udržely neporazitelnost


Očekával se velice důležitý zápas, jelikož Doubravan je pro Hudlcie dosti nepříjemný soupeř a Hudlice mají s tímto soupeřem ne moc dobré zkušenosti. 


Reportáž

FOTO: Hudlice jdou na postup, vyhrály už po jedenácté v řadě!


SK Hudlice tuto sezónu zatím nenašly souepře, který by je porazil. Před tímto utkáním měl klub deset výher v řadě a pro další zajížděl do Tmaně. I když domácí celek bojoval, góly stříleli pouze hosté, a tak se hudličtí fotbalisté mohli radovat z dalšího vítězství (0:2) při honbě za postupem do nejvyšší okresní soutěže.


Reportáž

Zklamání v Mariánkách, Klatovy ukradly všechny body

15.04.2017 16:59 Divize A 0

Vypracované šance na výhru nestačí, své o tom ví v Mariánských Lázních po utkání s Klatovy. Domácí fotbalisté sice měli mnohem více příležitostí ke skórování, v zakončení však zklamali a dovolili Klatovským odvézt si tři body.