3:1
(1:1)
10. L. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

11.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hudlice doma udržely neporazitelnost


Branky


2

Očekával se velice důležitý zápas, jelikož Doubravan je pro Hudlcie dosti nepříjemný soupeř a Hudlice mají s tímto soupeřem ne moc dobré zkušenosti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak se očekávalo, tak se i stalo. Doubravan postavil vše na defenzivě a spoléhal se pouze na ojedinělé výpady. Tato taktika mu vyšla hned na samotném začátku, kdy se v 10. minutě Doubravan ujal vedení brankou L. Fialy 0:1.

 

To však bylo na dlouhou dobu vše, co předvedl. Ještě více se zatáhl, aby tento těsný výsledek ubránil. Bohužel tato taktika nebyla úspěšná. Hudlice se stále snažily měnit styl hry a nakonec se povedlo srovnat, kdy po centru zavěsil hlavou V. Sklenář a tak uklidnil celkem nervózní utkání. 

 

Druhá půle však už byla ve znamení Hudlic, konkrétně D. Markvarta, který svými dvěma góly deklasoval soupeře. Za zmínku ještě stojí zcela oprávněná červená karta hostí – M. Dlugoše, který neunášel převahu Hudlic a po dvou žlutých kartách se poroučel pod sprchy.   

 

Reportáž z utkání (upravenou redaktorem) zaslal Vít Sklenář, děkujeme!



Sestavy


SK Hudlice
V. Sklenář [-] - T. Bergman [-] , P. Svoboda [-] , L. Forejt [-] , M. Klán [-] (88. M. Záhrubský [-] ) , J. Červenka [-] , V. Sklenář [-] , J. Zíma [-] , Z. Patera [-] , D. Markvart [-] (67. D. Kostka [-] ) , J. Vostárek [-]

SK Doubravan Újezd
M. Fejtek [-] - L. Fiala [-] , J. Leksa [-] , D. Ptáček [-] , M. Dlugoš [-] , T. Vokůrka [-] , O. Rácz [-] (60. J. Holeček [-] ) , F. Hruban [-] , R. Kyncl [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Kácha [-]

ŽK: 26. P. Svoboda , 42. M. Klán - 15. M. Dlugoš . ČK: 55. M. Dlugoš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠPICL David - BERGMAN Lukáš (N), MOUTELÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:06

Tip: výhra hostů