Hudlice doma nenašly přemožitele


Branky


2

Do Hudlic se nejezdí pro body, o tom se přesvědčil i jejich poslední vyzyvatel z Hýskova, který dostal pětigólovou výslužku a smutný se vracel zpět bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí to začalo velice dobře, kdy ve 4. minutě vystihl V. Sklenář malou domů hostí. Využil své rychlosti a byl u balónu dříve než brankař. Již nebránilo umístit míč do prázdné branky a nastartovat gólové hody v Hudlicích. Hýskov však v 15. minutě rychle kontroval v podobě samostatného nájezdu, který proměnil M. Seidel. Touto brankou však Hýskov uzavřel svoji dobrou aktivitu na polovině Hudlic. Od této minuty už tahal za kratší konec. To že tomu tak je, potvrdil druhou brankou V. Sklenář.

 

Druhá půle pro Hýskov nezačala moc dobře, kdy vlastním gólem definitivně uklidnili domácí a o vítězi tohoto utkání bylo rozhodnuto. V 51. minutě si V. Sklenář v tomto utkání vytvořil hattrick. Nesmíme opomenout gól J. Vostárka, který si dlouho přistrkával míč na hranici velkého vápna, až do chvíle, než udeřil svojí levačkou a nedal brankaři vůbec žádnou šanci. Hudlice dokázaly celou podzimní část na domácím stadionu udržet neporazitelnost a vždy z utkání vytěžit tři body.  

 

Reportáž z utkání zaslal Vít Sklenář, děkujeme!



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠPICL David - BERGMAN Lukáš (N), KŠÍR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2021 08:34
Funkcionář, Fotograf, Zpravodaj - SK Hudlice | Středočeský | Beroun
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů