Roman Mareš

Reportáž

FOTO: Ve Slaném bylo veselo

04.06.2023 08:28 Divize B 7

Slaný bojuje o záchranu soutěže a při zaváhání soupeřů z Libiše a Chebu, mohli tohoto domácí fotbalisté využít k úprku ze sestupových pozic. A vyšlo to! Hosté z Kladna sice tři minuty před koncem vyrovnali na 2:2, jenže přišel nastavený čas v němž se dvougólový Nádeníček prodral až k brankáři, který jehopokus ještě dokázal vyrazit, ale z dorážky hlavou Marko Ceccarelli pečetil výhru na 3:2. Oslavy z udržení soutěže možná pokračují ještě dnes.


Reportáž

FOTO: Divizní derby ovládl SK Slaný díky brance v 92. minutě!

12.06.2022 08:36 Divize B 8

Derby, které mělo ohromný náboj, a to i díky 383 přítomným divákům, nakonec skončilo vítězstvím domácího celku. Kladno sice po brance z pokutového kopu v prvním poločase vedlo, ale střídající Dohnanský po deseti minutách pobytu na hřišti srovnal a v samotném závěru hry dokonal obrat Kroutil, který nechytatelným angličákem zařídil svému týmu důležité tři body.


Reportáž

FOTO: Kladno si doma otevřelo střelnici, Slaný bylo bez šance

31.10.2021 03:28 Divize B 7

 Celkem šest střelců se podílelo na deklasování hostujícího celku ze Slaného, který na Kladně utrpěl nevídanou porážku 8:0. Hosté byli od první obdržené branky bez šance a bylo jen otázkou, na jakém čísle se gólový příděl zastaví.


Reportáž

FOTO:Slaný zlomil ve druhé půli Braškov


Rezervě Slaného se po jedenáctém hracím kole podařilo vyhopnout na šesté místo v tabulce soutěže, když porazilo v domácím utkání po vyrovnaném poločase třemi vstřelenými brankami v druhé půli mužstvo Braškova.


Reportáž

FOTO: Slaný je první tým jara, který porazil Poděbrady


Slaný - Domácí tým se chtěl udržet v popředí, ale čekal je houževnatý soupeř, který hraje na jaře velmi dobře. Slaný nakonec postavení v tabulce potvrdilo a Bohemii z Poděbrad porazilo.


Reportáž

FOTO: V malém derby porazilo Slaný hosty z Tuchlovic


Slaný - V rámci třináctého kola Ondrášovka KP nastupovali fotbalisté Slaného jako favorit do utkání s Tuchlovicemi. Papírové předpoklady se naplnily a domácí se radovali z vítězství.


Reportáž

FOTO: Vítězná premiéra


V dalším zápase nastoupil Zavidov na slánském hřišti proti místní rezervě. Zavidov nastoupil pod novým trenérem Deverou. Po vyrovnaném začátku se hry chopil Zavidov a do domácí svatyně padal jeden gól za druhým. Přes velkou snahu v druhé půli se slánské rezervě nepodařilo vyrovnat, a tak si Zavidov připsal tři body z venku. 


Reportáž

FOTO: Velvary ztratily náskok a na úvod získaly bod

12.08.2018 15:00 ČFL A 16

Hostující branky obstaral Studecký, Brozany pak uspěly v penaltách.


Reportáž

FOTO: O výhře rozhodlo Slaný již do poločasu


Slaný - V Poklidném duchu se hrálo kladenské derby mezi domácím Slaným a hosty s Tuchlovic. Navíc hned v úvodu začaly padat góly a to se divákům muselo líbit. 


Reportáž

FOTO: Velvary prodloužily vítěznou sérii na osm zápasů, Kladno doma padlo rozdílem třídy

22.05.2018 11:43 Divize B 9

Fotbalisté Kladna v souboji dvou týmů z předních příček tabulky přivítali na svém hřišti o víkendu Velvary, které zvítězily rozdílem třídy a upevnily si první místo v tabulce Divize B. Trojice Hostouň, Český Brod a Motorlet Praza ztrácí tři body.


Reportáž

FOTO: Zlonice neměly nárok, domácím hattrickem přispěl k výhře Nykl


Slaný B se s tím v 19. kole nijak nemazalo a pokořilo rozdílem třídy předposlední celek tabulky.