EXPERT TIP - 23.kolo MSFL , 2016-2017

Datum kola: 29.4.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Muzikant

Hráč FK Mohelnice a zároveň redaktor fotbalunas.cz v soutěži MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 56 - 33 - 11 %
Komentář experta:

Sigma je doma hodně silná, ale Hulín má velice dobrou formu a hlavně se rozstřílel Tomáš Pospíšil. Zkusím lehké překvapení v podobě remízy. Myslím že Hulín má šanci něco uhrát.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Uničov teď dvakrát nevyhrál a to se změní. Myslím, že tak kvalitní tým jakým je Uničov vyhraje minimálně o dvě branky a přiblíží se k triumfu v MSFL.

Tip experta: 1 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

Jsme doma hodně silní. Nikomu se u nás nehraje dobře Vyhráli jsme teď v Třebíči a budem na to chtít navázat. Bude to boj o šest bodů a myslím, že budem na konci šťastnější.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hlučín má kvalitní tým, ale na jaře dokáže body i ztratit. Petřkovice budou určitě nepříjemný soupeř, ale jsou lepší na domácím hřišti. Myslím, že Hlučín vyhraje a nějaký gól dá Kraut.

Tip experta: 2 11 - 0 - 89 %
Komentář experta:

Blansku se nedaří. Hlavně výsledkově hodně ztrácí. Má problémy v koncovce a Slovácko vyjma posledního utkání branky nedostává. Takže to bude pro střelce domácích o to těžší. Navíc v posledním utkání ukázalo Slovácko, že umí dávat góly a dalo jich hned 5. Navíc na tom jsou dobře kombinačně a tohle utkání zvládnou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Vyškovu se moc na jaře nedaří. Podtrhla to domácí porážka s Líšní. Velké Meziříčí má obrovskou kvalitu dopředu. Simr, Demeter, Dolejš a Mezlík zajístí týmu vítězství.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Líšeň na podzim a na jaře to je obrovský rozdíl. Tým podává velice dobré výkony a hlavně sbírá body. Záchraně se přiblíží i po tomto utkání, protože bude pro Otrokovice hrozně těžké zastavit tým který bojuje o přežití a navíc je ve výsledkové i herní pohodě.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Kroměříž je jednoznačně zatím týmem jara. Ještě neprohrála a pouze jednou remizovala. U Zlína bude hodně záležet na tom, kdo přijde z áčka. Pokud příjdou hráči co obvykle, tak to bude hodně zajímavý a vyrovaný zápas. Ale áčko hraje ve stejný den a proto si myslím, že Kroměříž bude minimálně o ten gól úspěšnější.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Ondřej Šišma 5
2. Petr Munduch 4
3. Jan Suchan 4
4. Matej Kuncendorfer 4
5. Zdenek Jonášek 4
6. Lubomír Štus 4
7. Luboš Lanča 3
8. Jaroslav Provaz 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.