2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2017 17:00

23.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín ztratil šanci na prvenství v MSFL


Branky


0

Hlučín v závěru utkání zachránil bod. Prohrával v derby s Petřkovicemi už 0:2, ale v posledních šesti minutách vyrovnal. Ztratil tím ale možnost vyhrát MSFL, protože na Uničov ztrácí devět bodů a do konce sezóny zbývají poslední tři kola a Uničov má lepší vzájemný zápas. Bude tedy bojovat o druhou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z rohu

Ve 14.minutě měl Hlučín k dispozici roh, ale rozehrál je nakrátko, míč ztratil a Petřkovice šly do brejku. Malý přihrál míč doleva, následně šel míč na Ptáčka do vápna a ten dal na 0:1. Minutu před koncem se dostal ke střele Malík, ale jeho technickou střelu vyrazil Buček na roh.

Poslední minuty patřily domácím

V 57.minutě hlavičkoval Štefek těsně vedle. O minutu později se stejný hráč dostal k odraženému míči a Buček jeho střelu se štěstím vyrazil. Deset minut před koncem to bypadalo že si Petřkovice odvezou tři body. Žižka ztratil míč a vypustil návrat jeden z hráčů hostí prošel mezi třemi hráči poté přebral míč Ptáček a zamířil pozemi k tyči. V 86.centr z levé strany Buček jej nedokázal zkrotit a Kraut na zadní tyči dotalčil míč do brány. Ve druhé nastavené minutě vystřelil Málek z dvaceti metrů. Jeho střela byla tečovaná a míč přeletěl brankáře Bučka a konečný výsledek je tedy 2:2.

tefek těsně vedle.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Milan Valachovič - Trenér FC Hlučín: Z první vážnější akce jsme inkasovali. Špatně jsme rozehráli standardku a prohráli dva souboje, soupeř šel do brejku a do vedení. Měli jsme ke konci poločasu dvě velké šance, ale nedali jsme gól. Druhý poločas byl v naší režii. Nepustili jsme soupeře za půlku. Ze začátku druhého poločasu jsme měli tři velké šance ale znovu jsme je nepromněnili. Poté přišla znovu ztráta při přechodu do útoku a druhý gól hostů. Vypadalo to s nama špatně, ale dali jsme kontaktní gól, po kterém jsme si vytvořili takový tlak, že jsme pak dokázali vyrovnat. My jsme si nezasloužili prohrát, je to zasloužená remíza




Sestavy


FC Hlučín
D. Hampel [-] - P. Žižka [-] , R. Štefek [-] , V. Heinik [-] , J. Mac [-] - T. Dostál [-] , J. Málek [-] , M. Foltyn [-] , M. Lukáš [-] (72. K. Jančík [-] ) - D. Kraut [-] - P. Malík [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - J. Ptáček [-] , R. Baranek [-] , J. Malý [-] (62. M. Sporysz [-] ) , D. Levčík [-] (78. M. Halaška [-] ) , A. Hrdlička [-] , L. Švancer [-] , F. Drozd [-] , D. Špavelko [-] , M. Václavík [-] , M. Neumann [-]

ŽK: 27. M. Foltyn , 32. D. Kraut , 60. V. Heinik , 61. P. Malík , 76. P. Žižka - 66. R. Baranek , 69. A. Hrdlička , 81. J. Ptáček , 83. M. Halaška , 86. A. Buček .
Počet diváků: 395. Rozhodčí: Soukal Bedřich - HANÁKOVÁ Gabriela, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.