1:1
(0:0)
88. F. Žák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

23.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mohelnice nedává šance


Branky


0

Dost šancí na to, aby brali tři body si vytvořili hráči Mohelnice. Nakonec však z derby s HFK Olomouc odcházejí oba týmy s bodem. Po bezbrankovém pvním dění. Dali ve druhém poločase oba týmy jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance gól nepřinesly

Holice zahrává rohy většinou na zadní tyč, kde to potom vrací před bránu. Mohelničtí jim málem dali branku vlastní zbraní přetažený centr Heidenreicha vracel před bránu kapitán Kuba a hlavičku Hapala vytáhl výborně reflexivně Mucha na břevno. Rychlá akce po levé straně přinesla centr Bzirského na přední tyč na Hapala, který míč tečoval, ale trefil Muchu, který vyrazil na roh. Z hranice vápa ještě v první půli pálil Kuba těsně vedle. Nejvýraznější šancí hostů byla střela z větší vzdálenosti, kterou domácí brankář vyrazil nad.

Góly přinesla až poslední desetiminutovka

Ve druhém poločase už padaly branky. Po dalším z rohů hlavičkovali domácí do brány, ale jeden z obránců míč vykopl, přišla zblokovaná střela a po ní střela mimo. Po vyvezení míče stoperem Markovičem se hra roztáhla doleva a centr našel právě Markoviče, který hlavičkoval těsně mimo. V 80.minutě padla první branka. Další  centr z levé strany přeletěl až na druhou stranu, kde Muzikant dal pod sebe Bačovi, ten posunul na Kubu a ten krásnou kolmicí našel Svobodu, který střelou mezi nohy brankáři poslal domácí do vedení. O šest minut pozdeji bylo vyrovnáno. Z rohového kpu se hlavičkou na zadní tyč prosadil Žák.



Ohlasy k zápasu



1. HFK Olomouc
Vlastimil Palička - trenér HFK Olomouc: Čekali jsme bitvu, protože Mohelnice na to má hráče a my tolik ne, tak jsem hráče nabádal k tomu, aby byli více důrazní v osobních soubojích. Soupeř šel do vedení, ale dokázali jsme vyrovnat. Myslím, že to je spravedlivá remíza.



Sestavy


FK Mohelnice
A. Václav [-] - V. Fiala [-] , M. Vokoun [-] , J. Heidenreich [-] , F. Markovič [-] - V. Knýř [-] (77. M. Muzikant [-] ) , M. Bzirský [-] , R. Kuba [-] , J. Svoboda [-] (90. M. Olejník [-] ) , D. Bača [-] - L. Hapal [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - F. Přikryl [-] , L. Horka [-] , F. Vedral [-] (85. M. Krejčí [-] ) , A. Řehák [-] - J. Marek [-] (46. O. Kováč [-] ) , F. Rýdel [-] , O. Buček [-] - F. Žák [-] , O. Pyclík [-] (68. J. Šteigl [-] ) , P. Nekuda [-]

ŽK: 32. R. Kuba , 53. J. Heidenreich , 59. V. Knýř , 59. L. Hapal - 27. J. Marek , 60. A. Řehák , 69. F. Rýdel , 90. O. Kováč .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: Hájek Robert - SEDLÁČEK Tomáš, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.