Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:15

23.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za Uničov stříleli netradiční střelci


Branky


0

Uničov po dvou utkáních bez vítězství vyhrál. Porazil doma Třebíč jednoznačně 4:1. Poločas držel Třebíč naději na dobrý výsledek, ale postupem času využil Uničov skulin v obraně hostů. Díky těmto třem bodům odskočil Sigmě znovu na pět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance domácích

V desáté minutě hosté špatnou přihrávkou vyslali do úniku Vasiljeva, kterého stíhal Bognan, ale uničovský rychlík mu uekl a přízemním centrem našel Komenu a ten poslal domácí do vedení. Ve 26.minutě nádherným pasem vyslal Juřátek Křče. ten našel na zadní tyči Kasala, ale míč mu v poslední chvíli skočil a střela nevyšla. O minutu později centroval Kasal na přední tyč a Komenda mířil těsně vedle.

Stejně jako v prvním, tak i v druhém poločase po deseti minutách hry Uničov udeřil. Vasiljev přešel na levé straně v souboji jeden na jednoho přes bránícího hráče a centrem našel na zadní tyči Kasala, který hlavou o tyč do prázdné brány zvýšil náskok. V další desetiminutovce měl Uničov několik dobrých akcí, kterým chyběla finální přihrávka nebo lepší zakončení. V 71. minutě našel Binar krásnou přihrávkou mezi stopery Vasiljeva, ten však tváří v tvář trefil přímo brankáře, byl z toho roh. Juřátek jej rozehrál a Pourzitidis hlavičkoval doproti pohybu brankáře. 3:0. V 74.minutě měli jedinou vážnou šanci hosté Hronek z pravé strany našel Johnsona a ten ve skluzu snížil. Čtyři minuty před koncem rozjel akci střídající Koutek na pravo dostal míč k Nucovi který centroval, brankář domácích centr vyrazil, navíc se tam srazil s Krčem. Akce pokračovala a vyražený míč uklidil pod víko Koutek a stanovil konečný výsledek 4:1



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , P. Rajnoha [-] (76. L. Koutek [-] ) , J. Swiech [-] , R. Juřátek [-] - P. Kasal [-] , T. Binar [-] , T. Vasiljev [-] , D. Dostál [-] (59. T. Nuc [-] ) - A. Krč [-] , T. Komenda [-] (67. P. Purzitidis [-] )

HFK Třebíč
J. Staněk [-] - R. Novotný [-] (71. P. Hronek [-] ) , L. Karásek [-] , D. Komínek [-] , D. Heřmánek [-] , P. Bogner [-] (56. P. Johnson [-] ) , M. Dočekal [-] , M. Igbinoba [-] , A. Abayomi [-] , R. Houser [-] , C. Bagnon [-]

ŽK: 44. D. Dostál - 17. L. Karásek .
Počet diváků: 226. Rozhodčí: Buček Vítězslav - MAYER Petr, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.