EXPERT TIP - 9.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 15.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Imrich Hrabovský

Expert tip na 9. kolo nám poskytl někdejší člen našich redaktorský řad. Konkrétně Imrich Hrabovský, který tuto soutěž spravoval přede mnou. Kdo jiný by měl znát tuto soutěž lépe než on? Podívejte se na jeho expert tip!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Kájovští fotbalisté během posledních dvou domácích zápasů ukořistili na vlastním pažitu pouze jediný bod a tak je čas na zaslouženou reputaci. Motivací pro samotné hráče musí být také nedostatečný bodový náskok a udržení si tak průběžnou třetí příčku. A na kom jiném se chytit, než na posledním oponentovi? Rezerva Nové Vsi a Brloha navíc neoplývá vůbec dobrou defenzivou a častokrát inkasuje, což musí kájovské střelce hodně lákat.

Tip experta: 2 9 - 9 - 82 %
Komentář experta:

Celek z břehu Lipna má ze všech účastníků soutěže nejméně vstřelených branek a téměř nejvíce inkasovaných. Křemežští na tom se střeleckou aktivitou nejsou sice o moc lépe, ovšem v bránění si vedou o poznání lépe a hrají klidný střed tabulky. Ve vzduchu sice možná bude zavánět možnost bodové dělby, ale dle mého názoru se bude radovat mančaft z Podkletí.

Tip experta: 2 27 - 9 - 64 %
Komentář experta:

Nevidím to jinak, než na tříbodový lup hostí. Dolní Dvořiště se drží na vrcholu tabulky a v probíhajícím ročníku nepoznalo porážku. To se však nedá říci o Malontech, které byly poraženy již pětkrát a jejich vyhlídky nejsou nikterak růžové. Fotbalisté z příhraničí tak nadále budou atakovat ztrátu na lídra a statistika nejméně inkasovaných branek zaznamená pokračování.

Tip experta: 0 0 - 27 - 73 %
Komentář experta:

Nekvalitní povrch fotbalového hřiště v Přídolí si již nejednou vybral svou daň a na často podceňovaném domácím Sokolu si vylámal zuby nejeden papírový favorit. Přestože kvality hornoplánského celku mohou sahat výše, než nasazená laťka Přídolí, přesto se, předpokládám, o body obě tato mužstva budou dělit.

Tip experta: 1 64 - 9 - 27 %
Komentář experta:

Souboj dvou letošních nováčků zcela možná nabídne zajímavý fotbal, ovšem více šancí dávám rezervě okresního města, která bude mít stále nad postupivším Dynamem o něco navrch. Svěřenci trenéra Gondeka sice v nové soutěži hrají obstojnou roli a mohou být krumlovskému soupeři vyrovnaným soupeřem, na třetí letošní vítězství si budou muset počkat.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Kubík 4
2. Ruda Schwarz 3
3. Mirka Krenauerová 2
4. Zbyněk Rýpar 2
5. Ivan Gondek 2
6. Patrik Rienessl 2
7. Marian Gondek 2
8. Petr Snížek 1
9. Jiří Čermák 1
10. Václav Loucký 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.