0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí mne hodně zklamali, říká trenér Dolního Dvořiště


Branky


20. P. Hošek , 40. I. Maurenc , 77. T. Zeman , 81. L. Doucha
0

Šlágrem kola bylo vždy vyhrocené derby mezi Malonty a Dolním Dvořištěm. Oba celky mají rozdílné postavení v tabulce. Zatímco hostující celek dál stíhá vedoucí Zlatou Korunu, tak domácí Malonty jsou jen díky skóre třetí od konce, což před sezonou předpokládal jen málokdo. Jak utkání dopadlo, čtěte v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maurenc v závěru poločasu zvýšil na 2-0 pro hosty

Do tradičně vypjatého derby vstoupili lépe hosté, kteří zahrozili po rohovém kopu, ale Zeman z malého vápna ve vyložené šanci netrefil branku. Ve dvacáté minutě šlo Dolní Dvořiště do vedení. Krásnou individuální akci předvedl Patrik Hošek, který si na půlce vzal míč, uprchl všem svým strážcům a tvrdou střelou doprostřed brány prostřelil Bílého, 0-1

 

Poté se hra vyrovnala a byla častokrát přerušovaná. Díky nespočtu tvrdých zákroků, které častokrát byly za hranicí pravidel, rozdal v první půli rozhodčí Holub hned čtyři žluté karty. Jednu na straně domácích a tři si vysloužili hostující fotbalisté. Po půl hodině hry se do větší šance dostali také domácí, ale pokus jednoho z domácích fotbalistů si brankář Posel bez problémů pohlídal.

 

Ve čtyřicáté minutě šli hosté do dvoubrankového vedení a byl u toho opět střelec první branky. Hošek vzal míč na půli, krásnou průnikovou přihrávkou vybídl Ivana Maurence, a ten pěknou technickou střelou nedal Bílému šanci, 0-2!

Zeman vstřelil osmou branku v sezoně

Začátek druhé půle oko diváka příliš nepotěšil a první větší příležitost přišla až kolem šedesáté minuty. Hostující Rubeš čistě obral o míč domácího hráče, poté hledal před bránou Zemana, který v akrobatické pozici minul bránu.

 

V 68. minutě zachytil nepřesnou přihrávku domácích Krenauer, nacentroval za obranu, kam si naběhl Doucha, předložil míč Hoškovi před prázdnou bránu, ale ten si se skákavým míčem nedokázal poradit a nešikovně si nastřelil pouze vlastní nohu. 

 

Snížení mohlo přijít v 75. minutě, kdy Faltus vyslal jedovatou střelu na Posla, ale ten jeho pokus vytěsnil na břevno a poté míč chytil. 

 

O chvíli později přišla další příležitost pro Tadeáše Zemana, který si na hranici vápna zpracoval míč, posunul si ho ke střele a prudkou střelou do protipohybu nedal Bílému šanci, 0-3! Pro Zemana to byla již osmá branka v sezoně a zdá se, že Dolnodvorský kanonýr začíná nabírat loňskou formu. 

 

Devět minut před koncem utkání pečetil vítězství fotbalistů Dolního Dvořiště Lukáš Doucha, který napřáhl ze zhruba dvaceti metrů a tvrdou ranou vstřelil čtvrtý gól hostujícího celku, 0-4!

 

Závěr utkání přinesl pár šancí na obou stranách, ale na skóre se nic nezměnilo, a tak si hosté odvážejí z derby tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
S. Hubený, vedoucí mužstva Malont: Plně se ztotožnuji s hodnocením trenéra hostů. Jejich vítězství bylo jasné a zasloužené. Bohužel jsme jim tentokrát vyrovnaným soupeřem nebyli, ale bez tréninku a každý zápas v jiné sestavě, se ani nic jiného čekat nedalo.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Do Malont jsme jeli až na pár hráčů komplet. Upřímně řečeno, domácí mne hodně zklamali. Čekal jsem, že aspoň v tom našem derby se sejdou a bude to mít pořádný náboj jako to bývávalo dřív. Bohužel z jejich strany to bylo jen trápení a my si celkem bez problémů připsali všechny body před parádní kulisou. Tím velké dík patří opět naším fandům, kterých za námi dorazilo opravdu hodně. I když v některých fázích jsme se přizpůsobili domácím, musím pochválit všechny kluky. Vyzdvihnu Michala Hajdáka, který i přes kulatější postavu předvádí spolehlivý výkony a dnes patřil mezi nejlepší na hřišti. Domácí Faltus s Valičkem to bohužel sami neuhrají. Tímto bych chtěl pozvat naše fans na šlágr podzimu, kdy za 14 dní si to rozdáme se Zlatkou. Ještě bych chtěl vyzdvihnout brankáře Posla.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , R. Tomáš [-] , S. Gocala [-] , P. Korch [-] - M. Beneda [-] , M. Kouba [-] , T. Valiček [-] , T. Faltus [-] - D. Kubánek [-] , D. Šulek [-] -

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - M. Hajdák [-] , T. Macanovič [-] , M. Vančura [-] , J. Hajdák [-] - J. Krenauer [-] , J. Mokoš [-] , J. Kubík [-] , M. Marek [-] - T. Zeman [-] , P. Hošek [-]

ŽK: 23. M. Kouba , 56. M. Beneda - 12. J. Kubík , 18. J. Mokoš , 20. T. Zeman , 50. I. Maurenc .
Hráči zápasu: T. Valiček - P. Hošek , J. Posel , M. Hajdák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Holub Jaroslav - OLAH Radek (N), KUCHAŘ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.