1:1
(1:0)
59. R. Bauer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze zbrklosti jsme dostali gól, který nás stál tři body, říká Michael Štěpánek


Branky


0

Favoritem utkání byla Horní Planá, ale jak je známo, tak v Přídolí se body jednoduše nezískávají. To se potvrdilo i v tomto utkání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna šance, jeden gól

První půle příliš nelahodila oku diváku a za zmínku stojí pouze gólová střela domácích fotbalistů. Po krásné kombinaci se k míči dostal Ruslan Radykhovskyy a střelou z hranice malého vápna rozvlnil síť za zády brankáře Truhláře, 1-0!

 

Více šancí bylo k vidění až v druhé půli...

Přídolí mělo více ze hry, přesto se Horní Plané povedlo srovnat

Druhá půle byla o něco lepší než ta první, ale i tak se toho příliš nestalo. Hru režíroval z větší části domácí tým a ten si také vytvořil první šanci druhé pětačtyřicetiminutovky. Hlavičkový pokus Ondřeje Papaje však jen těsně proletěl vedle tyče hostující brány.

 

V devětapadesáté minutě bylo vyrovnáno! První větší šanci dokázali hosté zužitkovat. Hrubé chyby se dopustil domácí obránce, míče se zmocnil Radek Bauer, kterému se povedlo dopravit míč za záda brankáře Mittasche a bylo srovnáno, 1-1!

 

V poslední desetiminutovce měli mírně navrch opět domácí a mohli jít také do vedení. Pěknou střelu Radykhovského však brankář Horní Plané fantastickým zákrokem vytáhl mimo tři tyče a utkání tak skončilo 1-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Zápas jsme z větší části drželi v naší režii, a i přesto, že nám přálo počasí, štěstí stálo proti nám. Ze zbrklosti jsme dostali gól, který nás stál 3 body a pokud chceme ještě letos naplno zabodovat, musíme se těmto kiksům vyvarovat.




Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , D. Nguyen [-] - R. Radykhovskyy [-] , J. Štěpánek [-] , J. Písko [-] - D. Dvořák [-] , P. Schwarz [-] - V. Písko [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - L. Brůha [-] , P. Schönkypl [-] , M. Kordík [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , L. Mražík [-] , L. Parai [-]

Hráči zápasu: R. Radykhovskyy .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Marek Jan - STEIDL Jaroslav (N), BEDNÁŘ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.