EXPERT TIP - 15.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 31.3.2024

0

S probíhající mistrovskou sezónou budeme i nadále přinášet seriál Expert kola, kdy oslovíme jednoho ze zástupců klubů v naší soutěži a zveřejníme následně jeho tipy. Jako bonus přineseme i malý medajlónek o samotném aktérovi. 




Jakub Košárek


Roli Experta 15. kola přijal univerzál týmu TJ Sokol Velké Heraltice - sedmadvacetiletý JAKUB KOŠÁREK. Ten se řadí mezi stálice základní sestavy letošního nováčka. Trenér Štěpán jej využívá pro různé posty, nejčastěji však pro hru ve středových řadách. Když ovšem heraltickou defenzívu postihne marodka nebo jiné překážky, nedělá samotnému hráči problém zaskočit i v obranných řadách. V neposlední řadě umí hráč ukázat útočné choutky a tlačit se do zakončení. V probíhající sezóně se heraltický univerzál už třikrát zapsal do listiny střelců. 

Jakub Košárek započal svou fotbalovou dráhu v malé vesnici Moravici. Odtud vedly jeho žákovské krůčky do Slavkova a následně do mládežnických kategorií SFC Opava. V jejím dresu strávil prakticky celé mládí a stihl si zahrát jednu sezónu i za rezervní tým mužů. Další kariéra pak směřovala do Dolního Benešova, kde si zahrál divizi. Pak ale přišlo nešťastné zranění, přetržení křížového vazu, které zbrzdilo jeho kariéru. Návrat na fotbalový trávník už proběhl v rámci transferu do Velkých Heraltic, jejíž dres obléká od léta 2018. Letos je to tedy již šestá sezóna. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Věřím domácímu Chlebičovu, který má zkušenější a kvalitnější manšaft. Štěpánkovice bojují samy se sebou, aby udržely soutěž I.A třídu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Za mě jasná jednička pro domácí tým. Darkovičky jsou teď nahoře, hrají doma a hlavně mají tým na to, aby šly o soutěž výše.

Tip experta: 1 63 - 6 - 31 %
Komentář experta:

S Bolaticemi jsme hráli minulý týden a nějak extra mě jejich výkon nepřesvědčil. Myslím, že Stará Bělá doma vyhraje a ukáže větší kvalitu na míči.

Tip experta: 1 38 - 19 - 43 %
Komentář experta:

Pochopitelně věřím našemu týmu. Když se dobře na soupeře připravíme, můžeme pomýšlet na body. Všichni ale víme, že nás nečeká nic lehkého, Píšť má hodně kvalitní mužstvo.

Tip experta: 1 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

V Albrechticích se soupeřům hraje velmi těžko, moc často se tam nevyhrává. Navíc Ludgeřovice jsou též spíše týmem, který sbírá body doma než venku. Proto dávám jedničku na Albrechtice.

Tip experta: 0 44 - 25 - 31 %
Komentář experta:

Skoro všechny body získala Libhošť doma. Asi bych si před startem jara tipnul na Mokré Lazce, ale minulý zápas klopýtly a myslím, že nevyhrají ani tentokrát. Ale na prohru to také nevidím. Takže asi remíza.

Tip experta: 0 68 - 13 - 19 %
Komentář experta:

Těžká volba. Kozmice jsou doma nepříjemné, mají kvalitní útok, navíc jim i přišly nějaké posily. Strahovice zase potřebují sbírat každý bod pro udržení se v soutěži. Asi zvolím nulu na remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Patrik Slavík 6
2. Aleš Silber 5
3. Petr Vala 4
4. Venca Likeš 4
5. Jaromír Bělunek 4
6. Kryštof Surovec 4
7. Tomáš Kalvar 4
8. Vladan Ležák 3
9. Ladislav Beran 3
10. Patrik Ožvolda 3
11. Pavel Konečný 3
12. David Obrusník 3
13. Jiří Lusar 2
14. Patrik Minarčík 2
15. Vendelín Puška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.