1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libhošť doma opět neprohrála


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabená sestava Lazců odcestovala do Libhoště napravit dojem z minulé porážky. Nečekalo ji ale nic jednoduchého, protože z tamějšího hřiště je letos nedobytná tvrz. Po čtvrthodince mohli hosté otevřít skóre, když pěknou Pospěchovu akci hasil domácí bek za cenu dost riskantního zákroku. Sudí nechal hru pokračovat. Galvas si chytře všímal vybíhání soupeřova brankáře. Z první šance se ještě neradoval, ale u druhé už ano. Po uličce Ulricha přeloboval Dubce na zadní tyč a otevřel skóre. Libhošť zahrozila pouze po výpadu Poláška, který vybízel k zakončení Hajníka. Leč k zakončení chyběly centimetry. Lazce doplatily na nerozehranost v přípravě, když v průběhu druhé půle odešly fyzicky. Domácí tým využil tohoto nedostatku k soustavnému tlaku. Hajníkova rána i s přispěním silného větru orazítkovala břevno. Povedenou ránu Malovce vytěsnil Minarčík důležitým zákrokem. Lazce držely vedení i po tutovce Hajníka, který zakončil nájezd střelou vedle tyče. Hosté mohli trestat stoprocentní příležitostí Římana, který z blízka trefil pouze Dubcovu hlavu. A tak přišel zákonitý trest. Pár minut před koncem se v dalším úniku ocitl Hajník, který tentokrát s šancí nepohrdnul a srovnal stav na konečnou remízu.    



Sestavy


FC Libhošť
O. Dubec [-] - M. Blažek [-] , V. Malovec [-] (87. O. Hanzelka [-] ) , A. Polášek [-] , D. Symerský [-] , D. Velart [-] , P. Hajník [-] , J. Jachník [-] (72. T. Sobotík [-] ) , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] , F. Žárský [-] (46. J. Skalík [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - M. Wedlich [-] , Z. Pospěch [-] , D. Moša [-] , P. Galvas [-] (70. T. Kohoutek [-] ) , P. Wojnar [-] , D. Sukdol [-] (87. J. Galvas [-] ) , J. Ulrich [-] , L. Poštulka [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-]

ŽK: 9. D. Velart , 61. J. Jachník , 73. D. Symerský - 33. J. Ulrich , 43. Z. Pospěch , 87. L. Poštulka .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: DIMUN Michal - SKLEPEK Jan, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jakub Košárek
Tip experta: remíza

Skoro všechny body získala Libhošť doma. Asi bych si před startem jara tipnul na Mokré Lazce, ale minulý zápas klopýtly a myslím, že nevyhrají ani tentokrát. Ale na prohru to také nevidím. Takže asi remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza