2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 14:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky potvrdily roli favorita


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky nastoupily do utkání z pozice nového lídra soutěže a proti nováčkovi ze Starého Jičína potvrdily roli papírového favorita. Hned úvod utkání napověděl, kdo bude určovat tempo hry. Po centru Turanského měl Klečka na hlavě rychlý úvodní gól, leč brána mu byla malá. Domácí šli do vedení po čtvrthodině hry. Turanského standardka se svezla na hlavu Rychnovského, jehož pokus stačil zneškodnit brankář Horák, nicméně hra pokračovala a po skrumáži ve vápně dotáhl akci do sítě Staniek. Hned dvakrát dostal Moravec příležitost k samostatnému nájezdu na bránu, ale v obou případech vyšel útočník naprázdno. Pojistka vedení přišla až v závěru poločasu, kdy se pěkným individuálním sólem a přesnou střelou na přední tyč připomněl Kalvar. Zraněními oslabený Jičín se k prvnímu ohrožení brány dostal až po přestávce po nepřesném pokusu Charváta. Moravec pak zazdil i třetí tutovku v zápase, za což ho čekala odměna v podobě vystřídání. Neujalo se ani nadějné přečíslení, kdy Kalvar místo přihrávky na osamoceného Stanieka volil zakončení do připraveného Horáka. Pak Darkovičky polevily a svým ležérním přístupem dovolili soupeři dostat se do tempa. Výsledkem snahy Jičína byla poměrně nadějná akce, kterou Hrubý zakončil z ostrého úhlu do boční sítě. Trenér Melecký pak poslal do pole vystřídané hráče, ale tížený efekt to nepřineslo. Mohly ho tak potěšit další body do tabulky, ale předvedená hra proti notně oslabenému soupeři rozhodně ne.



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - A. Kuřidém [-] (55. D. Kempný [-] ) , P. Turanský [-] (73. P. Kabisch [-] ) , T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] (55. A. Fojtík [-] ) , J. Hanauer [-] , Š. Staniek [-] , L. Lindovský [-]

FK Starý Jičín
D. Horák [-] - J. Charvát [-] (66. Š. Macho [-] ) , J. Hanzelka [-] , F. Bartoň [-] , M. Hub [-] , M. Hrubý [-] , M. Štancl [-] , M. Myslík [-] , O. Horák [-] , M. Podešva [-] , T. Petřkovský [-]

ŽK: 85. M. Štancl .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: BERAN Jan - TOMAI Martin, RAŽNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jakub Košárek
Tip experta: výhra domácích

Za mě jasná jednička pro domácí tým. Darkovičky jsou teď nahoře, hrají doma a hlavně mají tým na to, aby šly o soutěž výše.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích