EXPERT TIP - 15.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 23.3.2024

0

Expert tipy poskytl pro fotbalunas.cz Radek Bukač, útočník Spartaku Sezemice.

Zkus poměřit své tipovací síly s nejlepším střelcem podzimní části Okresního přeboru Pardubic. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a v případě, že uhodneš všech 7 výsledků úvodního kola, dostaneš se do slosování o zajímavé ceny.




Radek Bukač

Radek Bukač patří k nejzkušenějším hráčům Okresního přeboru Pardubic, který se může pochlubit i prvoligovými starty a góly. Na podzim nasázel do sítí soupeřů ve 13 zápasech neuvěřitelných 21 branek a stal se po zásluze nejlepším Hráčem podzimu. Spartak Sezemice vykročí v neděli za svým postupovým snem proti Chvojenci a na Radkovy góly bude hodně spoléhat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 35 - 36 - 29 %
Komentář experta:

Domácímu Mateřovu podzim nevyšel podle představ, o to důležitější bude vstup do jarní části. Dříteč dokáže překvapit, nicméně si myslím, že rozhodne domácí prostředí a všechny body zůstanou v Mateřově.

Tip experta: 2 21 - 0 - 79 %
Komentář experta:

Béčko Pardubiček zvítězilo v podzimní části a mladí kluci v jejich kádru budou jistě natěšení po zimní pauze na ostrou zápasovou porci. V Rovni vyhrají.

Tip experta: 1 65 - 14 - 21 %
Komentář experta:

Mikulovice jsou zejména v domácím prostředí nepříjemným protivníkem, loni jim vyšly úvodní zápasy a až my jsme utnuli jejich výbornou sérii. Nebylo to ale nic snadného. Myslím, že vykročí vítězně i do jara.

Tip experta: 2 21 - 0 - 79 %
Komentář experta:

Újezd bude nepříjemný i na jaře, mají zkušený kádr, což prokázali i před týdnem v pohárovém zápase na našem hřišti. Přestože mají svého kanonýra Hombu v trestu, bez problémů zvítězí.

Tip experta: 1 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

Náš sen a cíl - postup o soutěž výše - nám jasně velí porazit Chvojenec. Uvědomujeme si, že hosté umí překvapit silné protivníky, což dokázali na podzim v Újezdu a Pardubičkách. Musíme si to pohlídat a soupeře nepodcenit, věřím, že to zvládneme.

Tip experta: 0 54 - 31 - 15 %
Komentář experta:

Šlágr kola mezi týmy z horních pater tabulky. Srch by mohl překvapit a přivézt alespoň bod, z čehož by měl určitě radost můj spolupracovník z práce Lukáš Trupl.

Tip experta: 0 36 - 14 - 50 %
Komentář experta:

Ani jeden z týmů není ani po podzimu se svým tabulkovým postavením spokojený a bude si chtít napravit reputaci na jaře. Pocitově dám kříž.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Zounar 5
2. Milan Cimfl 4
3. Jaromír Bělunek 4
4. Jiří Čunderle 4
5. Jiří Novotný 4
6. Tomáš Urbanec 4
7. Robert Hlaváček 4
8. Tomáš Linha 3
9. David Ropek 3
10. Václav Chlumecký 2
11. Miroslav Liška 2
12. Venca Likeš 1
13. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.