2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Sezemic zařídili mladíci


Branky


21. V. Karel , 60. D. Sušil
14

Hned na úvod jara zavítal na hřiště Spartaku Sezemice celek Chvojence a favorit si připsal povinnou výhru 2:0, když oba góly zařídili nadějní mladíci Vojtěch Karel a Denis Sušil. Po zimní přestávce byla hra obou mužstev většinu času nesourodá a bude to chtít ještě pár zápasů, aby se dostavila i potřebná kvalita a sehranost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení zařídil krásnou hlavičkou Karel

Tradičně početná návštěva 123 diváků zavítala na stadion Spartaku podpořit domácí hráče v cestě za povinným vítězstvím. I když bylo jasné, že těžší soupeři a zápasy Sezemice ještě čekají v dalším průběhu jarní části, nebylo radno Sokol Chvojenec podcenit. Hosté již na podzim prokázali, že dokáží potrápit silné soupeře, vzpomeňme třeba výhru v Újezdu nebo remízu v Pardubičkách.

Navíc hosté mají ve svém kádru i šikovné kreativní grafiky, kteří jsou schopni vymyslet velmi zábavné promo. I to bylo tedy pro domácí hráče motivující.

V prvním poločase se Sezemice snažili o kombinační hru, bohužel nesehranost byla znát a řada nadějně se rozvíjejících akcí nebyla dotažena do úspěšného konce. Chvojenec se snažil sázet převážně na nakopávané balóny, ovšem obrana domácích pracovala spolehlivě.

A tak se jediný gól zrodil ze standardní situace. Po rohovém kopu se v 21.minutě krásně hlavou prosadil Karel - 1:0.

Pojistku přidal Denis Sušil

Kanonýr domácího týmu Radek Bukač, který na podzim sázel jeden gól za druhým, se tentokrát prosadit nedokázal. Chvojenecká obrana v čele s kapitánem Centnerem si ho bedlivě hlídala, což ovšem otevíralo více prostoru pro spoluhráče.

S jednobrankovým deficitem v zádech hosté postupem času otevírali více zadní vrátka s cílem vyrovnat. Ani jeden tým toho ale nedokázal dlouho využít.

Až zčistajasna v 60.minutě vyslal nenápadnou, ale přesně umístěnou střelu k tyči Denis Sušil a bylo to 2:0.

Pojistka Sezemické uklidnila, až do konce se nijak dopředu nehnali a vzhledem k tomu, že chvojenecká ofenzíva byla bezzubá, výsledek 2:0 vydržel až do závěrečného hvizdu rozhodčího Pavlase.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Radek Bukač, útočník: "Dnešní utkání s Chvojencem jsme určitě nepodcenili a postaral se o to i sám soupeř. Jeho promo na sociálních sítích bylo moc hezké a motivující, přišlo mi, jako když mají do Sezemic přijet prvoligové Pardubice!"




Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , L. Knaute [-] (73. D. Leno [-] ) , M. Jiroušek [-] (73. D. Bečka [-] ) , V. Karel [-] , D. Sušil [-] , V. Ševeček [-] , T. Vykoukal [-] , A. Blažek [-] , L. Vach [-] , P. Reinberg [-]

Sokol Chvojenec
D. Jiran [-] - M. Centner [-] , P. Ehl [-] , D. Čáň [-] (55. F. Zbudil [-] ) , D. Nechvíle [-] , Z. Mach [-] (73. G. Borrelli [-] ) , M. Vávra [-] (73. L. Zbudil [-] ) , P. Pinkas [-] , D. Nechvíle [-] , T. Richter [-] , M. Skutil [-]

ŽK: 61. A. Blažek - 33. T. Richter , 47. M. Centner , 85. D. Nechvíle .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Pavlas Jan - STOČEK Martin, URBANCOVÁ Agáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Radek Bukač
Tip experta: výhra domácích

Náš sen a cíl - postup o soutěž výše - nám jasně velí porazit Chvojenec. Uvědomujeme si, že hosté umí překvapit silné protivníky, což dokázali na podzim v Újezdu a Pardubičkách. Musíme si to pohlídat a soupeře nepodcenit, věřím, že to zvládneme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích