0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 14:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr se natrápil


Branky


14

Na papíře měl být souboj lídra Okresního přeboru v Rovni jasnou záležitosti, bylo z toho však velké trápení. Domácí Sokol sahal minimálně po bodu, nemá však ani jeden, když si rezerva Pardubiček odvezla cennou výhru 0:1. Jediným střelcem utkání se stal Adam Troják.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Psí počasí, mizerný fotbal

Úroveň utkání velice trefně vystihl záložník hostů Ondřej Pečinka: "Zápas to byl naprosto příšerný!"

Kde hledat příčiny? Dlouhá zimní pauza přináší výpadek herní praxe a když se k tomu ještě přidá nevlídné počasí s deštěm a kluzkým terénem, nelze čekat žádné zázraky. Roveň hrála chytře a disciplinovaně, Pardubičky byly po celý zápas tak trochu bezzubé a při každé příležitosti něco vymyslet volily vždy tu těžší, komplikovanější variantu.

Ještě že ve 38.minutě vsítil Troják svůj teprve druhý gól sezóny. 

 

První poločas shrnul trenér hostů Stanislav Procházka naprosto výstižně:

"Utkání za velmi nepříjemného počasí na kluzkém terénu bylo pro nás prvním v řadě zápasů , která nás na jaře čekají a soupeří nám nedají nic zadarmo. Tak tomu bylo i v Rovni my jsme měli tvořit a soupeř bořit. Bohužel pro nás se nám to moc nedařilo a proto utkání bylo vyrovnané a pro diváka neatraktivní, protože si ani jeden tým v prvním poločase mnoho šancí nevypracoval. Paradoxně to mohli být domácí, kteří měli dvě příležitosti po standartních situacích , ale hlavičky stopera domácích branku nenašly.  Na druhé straně měl příležitost ke skórování Krejčí , ale trefil jen brankáře domácích. A tak branku přinesla až situace z  38. minuty, kdy míč propadl k Trojákovi , který ho patičkou dopravil do sítě."

Roveň sahala po bodu

Vedení 0:1 dávalo po návratu z kabin hostujícím hráčům jasný cíl - co nejdříve zvýšit vedení. Navíc se zlepšil i jejich výkon a do 65.minuty hry domácí tým prakticky k ničemu nepustili. Bohužel kýžený gól, který by přinesl klid, nepřišel. Spíše naopak - s přibývajícími minutami byl výkon Pardubiček čím dál víc defenzivnější a otěže zápasu přebírala Roveň. Ta vycítila šanci na bodový zisk. Šance Duška a Petružálka zůstaly ovšem bez využití a tak si vedoucí celek tabulky nakonec tři body odvezl.

 

Trenér Procházka zhodnotil druhý poločas následovně:

"Druhý poločas byl z naší strany lepší a o vítězství by nebylo pochyb , kdyby své šance proměnil Čunderle a pak Kříž, když střela po zásahu domácího gólmana skončila na břevně. A tak paradoxně v závěru mohli domácí dosáhnout i vlivem počasí na bod, když míč po rohu vzal vítr a brankář Scháněl měl plné ruce práce, aby ho vyrazil.První utkání se nám moc nevydařilo a mnohdy nebylo na co koukat. Utkání provázela řada nepřesností, ale body bereme s pokorou, soupeř nám nedal nic zadarmo."

 

A jak hodnotí utkání strana domácích?

Ladislav Skalický, trenér TJ Sokol Roveň:

"Do zápasu jsme šli opět s taktikou, která nám na podzim v podobným zápasech přinesla body. Až na malé drobnosti jsme ji plnili celý zápas a nebýt nemohoucnosti i smůly tak minimálně bod zůstal doma. První poločas byl prakticky bez šancí na obou stranách. Doufám, že si náš brankář Honza Baláš vybral slabší chvíli v tomto zápase a zbytek sezóny už takovou chybu neudělá. Bohužel se to stalo dnes a soupeři jsme tím darovali lacinou branku. V druhém poločase nedali tutovku Dušek a sám tváří v tvář gólmanovi Petružálek. V poslední minutě jsme zahrávali roh a po zavaru nám nepřálo štěstí. Dovolím si tvrdit, že jsme body ztratili. Od soupeře jsem čekal mnohem lepší výkon a to více mě prohra mrzí. Chválím všechny za bojovnost, za to, že jsme to nezabalilo a byli prvnímu celku tabulky více než vyrovnaným soupeřem."

 



Ohlasy k zápasu



SK Pardubičky B
Ondřej Pečinka, záložník: "Za výhru jsme samozřejmě rádi, ale s výkonem jsme velmi nespokojení. Dokonce jsme po zápase zapomněli vítězný pokřik! Kapitán to má samozřejmě za pokutu. Snad už to bude jen a jen lepší."



Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - L. Mile [-] , J. Major [-] , . Novák [-] (81. M. Šándor [-] ) , M. Machatý [-] (46. J. Němec [-] ) , J. Dušek [-] , L. Mládek [-] , M. Pekárek [-] , L. Petružálek [-] , L. Johanides [-] , T. Krpata [-]

SK Pardubičky B
O. Scháněl [-] - F. Krejčí [-] , A. Troják [-] , M. Kubista [-] (46. B. Hlavinka [-] ) , T. Vojtěch [-] (46. J. Kříž [-] ) , O. Pečinka [-] , L. Svoboda [-] , M. Mec [-] (46. J. Čunderle [-] ) , J. Oberreiter [-] , J. Koleček [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 66. M. Pekárek - 66. B. Hlavinka , 90. J. Kříž .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: MATYÁŠ Radek - SYRŮČEK Oldřich, URBANCOVÁ Agáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Radek Bukač
Tip experta: výhra hostů

Béčko Pardubiček zvítězilo v podzimní části a mladí kluci v jejich kádru budou jistě natěšení po zimní pauze na ostrou zápasovou porci. V Rovni vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích