Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítr dvanáctým hráčem Dříteče


Branky


14

Starý Mateřov chtěl Dříteči oplatit nelichotivou prohru 1:5 z úvodu podzimu, výsledek však dopadl úplně stejně, pouze v jiných kulisách. Podzim vystřídalo jaro a s ním přišel i silný vítr. S ním se skamarádili mnohem lépe hostující hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasno už do poločasu

Jak Starý Mateřov, tak i nováček z Dříteče se nacházejí v dolních patrech tabulky a každý zápas je pro ně o to více důležitý. Cíl měly oba týmy tedy totožný - zisk tří bodů.

První poločas přinesl slušné tempo hry, v osobních soubojích se soupeři nešetřili, a tak měl rozhodčí Kutřín co dělat, aby si na hřišti zjednal respekt. Nutno podotknout, že se mu to dařilo na výbornou.

Největším nepřítelem byl silný vítr, který často bral balónům přesnost, přihrávky ztěžoval i jarní trávník, který měl k dokonalosti daleko.

V 19.minutě šli hosté do vedení, když se po pěkné a rychlé kombinaci prosadil Daněk - 0:1.

Velmi dobrým výkonem se v sobotu prezentoval hostující gólman Frinta. Nejenže likvidoval šance Mateřova, ale navíc jeho výkopy podpořené větrem přinášely šance na kopačky Dříteče. Po jednom takovém zvýšil Kušnír ve 24.minutě na 0:2.

Když pak po povedené standardce ve 42.minutě upravil na 0:3 Divíšek, bylo o výsledku zápasu takřka rozhodnuto.

Frinta si připsal dvě asistence

Pohodový náskok nenutil Dřítečské hnát se kupředu, tvořit a snažit se o korekci stavu museli domácí. Těm se ovšem vůbec nedařila finální fáze kolem vápna hostů.

Navíc jim dělaly velké problémy náběhy jejich protivníka za obrannou řadu. Jeden takový s jistotou přetavil v 56.minutě hry ve svůj druhý úspěch Kušnír - 0:4.

Padesátku přítomných diváků alespoň nepatrně potěšil domácí Kaválek, když v 63.minutě snižoval na 1:4.

Poslední slovo ale měli opět hosté a tak trochu symbolicky. V 90.minutě dlouhý výkop Frinty nejlépe odhadl Bureš, obešel brankáře Svichkara a napsal konečnou tečku na 1:5.

Sokol Dříteč tak zaznamenal velmi důležitou, uklidňující výhru hned na úvod jara, která je cennější o to víc, že přišla na úkor přímého konkurenta nebezpečné zóny okresní tabulky.



Ohlasy k zápasu



Sokol Dříteč
Pavel Skřivánek, obránce: "Počasí fotbalu úplně nepřálo a vítr dělal občas velké problémy. Kamenem úrazu domácích byly naše náběhy za obranu a výkopy brankáře Frinty. Ten byl naším nejlepším hráčem, dvě asistence mluví za vše."



Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - Z. Žďára [-] , T. Fenyk [-] , Z. Antonijevič [-] (73. K. Veselák [-] ) , P. Kaválek [-] , D. Jonáš [-] (59. D. Holek [-] ) , D. Kotov [-] , L. Skalický [-] , M. Kučera [-] , R. Suchánek [-] , J. Melichar [-] (66. J. Hruška [-] )

Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - M. Bednář [-] , V. Divišek [-] , D. Horáček [-] , R. Vrážel [-] (19. D. Bureš [-] ) , P. Skřivánek [-] - J. Pejcha [-] (51. F. Polzer [-] ) , P. Klamta [-] (51. V. Černohorský [-] ) , L. Daněk [-] , D. Červinka [-] - Š. Kušnír [-] -

ŽK: 41. R. Suchánek , 76. M. Kučera - 83. F. Polzer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - PETIK Roman, NOVOTNÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Radek Bukač
Tip experta: výhra domácích

Domácímu Mateřovu podzim nevyšel podle představ, o to důležitější bude vstup do jarní části. Dříteč dokáže překvapit, nicméně si myslím, že rozhodne domácí prostředí a všechny body zůstanou v Mateřově.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích