1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod dobrý pro oba


Branky


14

Souboj Mikulovic s Rohoznicí byl duelem týmů, kterým se na podzim dařilo a aktuálně se nacházejí v horní polovině tabulky. Do jarní části soutěže vykročily nakonec po remíze 1:1 správnou nohou obě mužstva, když více spokojenosti je zřejmě na straně hostujícího Sokola. Tomu zachránil bod osm minut před koncem Václav Malinský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plesinger otevřel skóre

Komentář k utkání poskytl pro fotbalunas.cz sekretář SK-1.FC Mikulovice Martin Karlík, který zároveň v 64.minutě zápasu naskočil na hrací plochu.

Zápas začal v klidném režimu, ani jeden z týmů se nikam nehnal a v chladném počasí se chtěli všichni nejdříve zahřát a po zimní pauze rozkoukat.  Prvních akcí jsme se dočkali až kolem 15. minuty, kdy začaly oba celky útočit.  Nakonec první míč ve 21.minutě dostal do branky po útočné souhře domácí Plesinger.  Po zbytek poločasu se snažily útočit oba celky, domácí několikrát zachránil Filip Červenka, který i se zraněnou rukou předvedl několik nádherných zákroků. Asi ve 35.minutě vytáhl střelu hostů ze šibenice dlouhým skokem. 

 

Na Červenku nakonec vyzrál Malinský

Druhý poločas začal aktivněji ze strany Rohoznice, ale mikulovická obrana se překonat nenechala a i díky dnes výborně chytajícímu Červenkovi držela vedení. Slibné akce byly na obou stranách, z mého pohledu největší šancí hostí byla razantní střela z cca 25 metrů, která naštěstí pro domácí orazítkovala břevno.  Nakonec po chybě domácí obrany dokázal rohoznický Václav Malinský v 82.minutě srovnat. Zbytek zápasu byl hektický a po odpískání zápasu v 90.minutě se zvedla vlna nevole hostujícího celku z důvodu neprodloužení zápasu, o čemž se hlavní rozhodčí nehodlal absolutně bavit. Naštěstí nepadla žádná karta. 


Ohlasy k zápasu



Sokol Rohoznice
Jakub Skoupý, kapitán: "První poločas nebyl o moc šancích, domácí měli jednu a tu proměnili. My měli dvě střely, které ale brankář krásnými zákroky zneškodnil. Druhý poločas byl na jednu bránu, bohužel nám to stačilo jen na vyrovnání."



Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
F. Červenka [-] - L. Křivka [-] (75. J. Dynter [-] ) , V. Novotný [-] - P. Nováček [-] , P. Vencl [-] - J. Plesinger [-] - V. Bříza [-] (64. M. Karlík [-] ) , J. Hyxa [-] , R. Stefanov [-] , P. Štěpán [-] , T. Karlík ml. [-]

Sokol Rohoznice
P. Magušin [-] - P. Ryšavý [-] (64. J. Buchta [-] ) , M. Mlynka [-] , O. Metelka [-] , P. Zezulák [-] , V. Malinský [-] , F. Petránek [-] , M. Křenek [-] , J. Štěpánek [-] , P. Šmaha [-] , J. Skoupý [-]

ŽK: 42. V. Malinský .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠVÁB Jan - KLAMTA Petr, PEMČÁK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Radek Bukač
Tip experta: výhra domácích

Mikulovice jsou zejména v domácím prostředí nepříjemným protivníkem, loni jim vyšly úvodní zápasy a až my jsme utnuli jejich výbornou sérii. Nebylo to ale nic snadného. Myslím, že vykročí vítězně i do jara.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích