1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.03.2024 18:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na úvod jara v Holicích dělba bodů


Branky


13

V úvodním zápase jarní části soutěže se holické béčko rozešlo smírně s Titanicem Srch 1:1, když kvalita hry odpovídala délce zimní přestávky. Bojovný fotbal okořenila snad jen krásná rána do šibenice záložníka hostů Pavla Kuchty, která potěšila oko přítomných 61 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuchtova paráda

Na podzim se v Srchu zrodil úplně stejný výsledek jako nyní na úvod jara a tomu se nelze po odehraných 90 minutách příliš divit. Šancí bylo v obou poločasech jako šafránu, převažoval bojovný fotbal mezi vápny a defenzívy kralovaly nad ofenzívními výpady obou týmů.

Více zajímavého toho bylo k vidění určitě v poločase prvním. Srch nepřijel hrát s druhým celkem tabulky otevřený fotbal, vycházel z precizní hry obranné čtveřice a spoléhal se zejména na šikovné nohy Maivalda, Rolinka a Ortse. Oproti tomu domácí sázeli na trpělivé hledání skulin v defenzívě soupeře, popřípadě na nějakou vydařenou standardní situaci v podání Kopřivy.

Hned v úvodu se mohl do střelecké listiny zapsat Kovařík, když sám před zívající bránou zcela selhal. Přesto se Holice radovaly z úvodního gólu ve 20.minutě, když se nejlépe na malém vápně zorientoval Krpata a střelou do protipohybu nedal Mičjanovi šanci - 1:0.

Pro hosty bylo štěstí, že se jim povedlo srovnat stav už za dvě minuty. Před vápnem dostal příliš času na střelu Kuchta a spíše technickou střelou do šibenice přinesl alespoň trochu krásy do jinak nepohledného zápasu - 1:1.

A pak už šance a příležitosti někam zmizely. Bojovný fotbal se sice hrál, gólmani se ovšem tak trochu nudili. Srch velmi dobře zhušťoval hru, jeho defenzíva včele s Práchenským byla důrazná.

Minisouboj Maivald versus Kroutil gól nepřinesl

Pokud bylo v první půli málo brankových příležitostí, tak ve druhém jich bylo bohužel ještě méně. Více ze hry měl spíše hostující Titanic, který hrozil zejména rychlým a velmi dobře technicky vybaveným Maivaldem. Právě jeho výpady do vápna Holic několikrát volaly po změně skóre.

Hra Holic se rozbíjela na obraně hostů a jedinou šanci jim za celý poločas přinesla 70.minuta, kdy se po rychlé akci středem opřel do míče před vápnem Kovařík a napálil tvrdou ranou břevno Mičjanovy brány.

Na opačné straně to s přibývajícími minutami byl minisouboj Maivalda s brankářem podzimu Ondřejem Kroutilem. Ten ukázal v několika momentech svou pozornost, jistotu a kvalitní čtení hry. V 75.minutě se ocitl míč v malém vápně blízko kopaček Maivalda a Rolinka, nejrychlejší byl ale Kroutil, který jej zpacifikoval ve svých rukavicích. A pak ještě v 80.minutě včasným výběhem zmařil lehkou teč Maivalda na hranici vápna. 

Utkání tak nakonec skončilo zaslouženou dělbou bodů 1:1, která nejvíce potěšila konkurenty obou týmů na čele tabulky. Nejlepšími hráči utkání byli v domácím dresu krajní obránce Matyáš (poctivý, pracovitý výkon) a hostující kapitán Maivald.

Velmi dobrý výkon předvedli i všichni tři rozhodčí.



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Ondřej Kroutil, brankář: "Naivně jsme si mysleli, že Srch přijede hrát fotbal, což se nestalo. Kuchtův gól? Že to takhle trefí v prvním mistráku po pauze, je obdivuhodné! Střelu jsem viděl příliš pozdě a už když jsem zareagoval, věděl jsem, že skončí v šibenici."




Sestavy


SK Holice B
O. Kroutil [-] - A. Kovařík [-] , T. Kopřiva [-] (80. D. Kudrna [-] ) , R. Machatý [-] , J. Tláskal [-] , J. Krpata [-] (66. T. Velinský [-] ) , J. Velinský [-] , V. Klasovitý [-] , J. Černý [-] , T. Sochůrek [-] , J. Matyáš [-]

Titanic Srch
V. Mičjan [-] - T. Rolinek [-] , M. Žák [-] , J. Maivald [-] , F. Lukeš [-] , P. Kuchta [-] , D. Orts [-] , R. Třešnák [-] (31. V. Nikl [-] ) , P. Pavlíček [-] (17. T. Urbanec [-] ) , M. Práchenský [-] , L. Trupl [-]

ŽK: 30. T. Kopřiva , 87. V. Klasovitý - 11. M. Práchenský , 55. F. Lukeš , 88. L. Trupl .
Místo: Holice. Počet diváků: 61. Rozhodčí: Rambousek Josef - PEMČÁK Róbert, SYRŮČEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Radek Bukač
Tip experta: remíza

Šlágr kola mezi týmy z horních pater tabulky. Srch by mohl překvapit a přivézt alespoň bod, z čehož by měl určitě radost můj spolupracovník z práce Lukáš Trupl.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích