EXPERT TIP - 3.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 19.8.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Chaloupka

Trenér týmu TJ Viktoria Vestec

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 83 - 0 - 17 %
Komentář experta:

V prvním kole jsme měli tu čest s mladíky z Příbrami hrát a myslím si, že se v soutěži neztratí. První zápas doma zvládnou, i když Jíloviště jim to zadarmo nedá.

Tip experta: 1 83 - 0 - 17 %
Komentář experta:

O Tuchoměřicích jdou jen dobré zprávy o tom, že celý klub je na vzestupu. V prvním kole to jen potvrdily, když vyhrály na menším hřišti v Jílovišti. I doma začnou výhrou.

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Řekl bych, že Kosoř se letos bude rvát o postup a futsalisté v jejich řadách domácí pažit znají natolik, že Kralupy jim úplně soupeřem nebudou.

Tip experta: 2 50 - 17 - 33 %
Komentář experta:

Tady musím dát výhru hostů, jako trenér Vestce to snad ani jinak nejde. Víme však, že nás nečeká nic lehkého a Votice nepatří úplně mezi naše oblíbené soupeře. Jedeme si ale pro tři body.

Tip experta: 0 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Tady asi moc gólů padat nebude. Ale těžko říct, hned ve druhém kole se o týmech ještě tolik informací neví, ale remíza 0:0 by tady být mohla.

Tip experta: 1 50 - 17 - 33 %
Komentář experta:

Tady vůbec netuším, co tipovat. První kolo výsledkově nevyšlo ani jednomu z týmů, ale pokud Kladno posílí kluci z A-týmu, tak by si doma s Podlesím poradit mělo.

Tip experta: 0 0 - 17 - 83 %
Komentář experta:

V tomto zápase to bude dost podobné, jako na Kladně. Pokud Slaný využije širší kádr A-týmu, bude mít více šancí na úspěch. Jinočany už se ale v soutěži rozkoukaly a neprohrají.

Tip experta: 2 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Tady si myslím, že velké hřiště je pro domácí spíše nevýhodou, alespoň v loňské sezoně tomu tak bylo. Klecany mají kvalitní kádr, který toho využije a vyhraje.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Klik 4
2. Libor Hájek 4
3. Tomáš Šorna 3
4. Radek Hruška 2
5. Venca Likeš 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.