3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Beroun si poradil s Nelahozevsí, k prohře Dynama přispělo další nešťastné zranění


Branky


6

Dynamo v úvodním utkání sezony padlo s Kosoří, a to když se mu ještě za stavu 0:0 zranil brankář Zavadil. Dnes musel z nelahozevských řad, které se představily na půdě Berouna, předčasně odstoupit tentokrát Jan Holý. I to byla pro hosty komplikace, která nakonec přispěla k domácímu triumfu 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění Holého a vedení domácích

Prvních pár minut měli mírně navrch fotbalisté Nelahozevsi, kteří měli balón na kopačkách o trochu více než soupeř.

 

Po čtvrt hodině hry ale museli hosté řešit nepříjemnou komplikaci. Po jednom ze soubojů inkasoval ránu do hlavy Jan Holý, a musel tak předčasně vystřídat. Pro hostující mužstvo to tak bylo déjà vu na úvodní zápas sezony, kdy se mu už po pár minutách hry zranil brankář Roman Zavadil.

 

Následující minuty byly poměrně vyrovnané, iniciativu ale začali postupem času přebírat domácí, kteří jakmile se dostali do vápna, řešili situace daleko lépe, než Nelahozeves. U hostů byla značná absence útočníka Kalaše, jelikož si během prvního poločasu nedokázali vytvořit výraznější gólovou příležitost.

 

Ve 31. minutě se Beroun dostal do vedení. Skóre utkání otevřel Petr Tvrz.

 

Po úvodních pětačtyřiceti minutách tak na světelné tabuli svítilo skóre 1:0 pro domácí fotbalisty.

Další dvě branky domácích

Dynamo se hned od začátku druhého poločasu snažilo hrát. Vysunulo dopředu důrazného Valdu a tlačilo se do zakončení. Vyraznější ohrožení branky soupeře ale nepřišlo.

 

V 51. minutě navíc nelahozevští prohrávali už o dvě branky. Po jednom z odkopů se před domácími fotbalisty otevřel prostor a rychlý brejk zakončil gólově Jan Šmíd.

 

Hosté už se v následujících minutách na zdramatizování utkání nezmohli.

 

Beroun si dvoubrankový náskok hlídal a vytvořil si ještě další dvě šance. Obě ale i s přispěním vypůjčeného brankáře Rezka zůstaly nevyužity.

 

Pár minut před koncem se ale domácí příznivci přeci jen dočkali třetího rozvlnění sítě. Na 3:0 pro Beroun zvýšil střídající Čeněk Černík.

 

Český lev - Union Beroun tak doma porazil Nelahozeves 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Jednoznačné to tolik nebylo, ale rozhoduje fotbal ve vápně. V tom byli domácí lepší. Když se dostali do vápna, tak tu šanci proměnili. My jsme si žádnou příležitost pořádně nevypracovali.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
M. Malec [-] - K. Komenda [-] (86. I. Salif [-] ) , P. Vopěnka [-] , P. Tvrz [-] , T. Husák [-] (89. O. Slabý [-] ) , J. Šmíd [-] , D. Hájek [-] (89. M. Trnka [-] ) , I. Novosad [-] , M. Horel [-] , M. Novák [-] , M. Hrypas [-] (62. Č. Černík [-] )

TJ Dynamo Nelahozeves
V. Rezek [-] - J. Křtěn [-] (57. M. Hrnčíř [-] ) , R. Kochman [-] (81. V. Syblík [-] ) , L. Simon [-] , L. Bucha [-] , J. Holý [-] (16. F. Černý [-] ) , A. Janovský [-] (83. J. Lenčeš [-] ) , T. Buldra [-] , D. Valda [-] , D. Kulhánek [-] , F. Bálek [-]

ŽK: 48. F. Bálek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jarolímek Roman - TÝČE Vladimír, KULANDA Radomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Michal Chaloupka
Tip experta: remíza

Tady asi moc gólů padat nebude. Ale těžko říct, hned ve druhém kole se o týmech ještě tolik informací neví, ale remíza 0:0 by tady být mohla.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích