0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Spoustu šancí, žádný gól. Slánská rezerva doma plichtila s Jinočany


Branky


6

Fotbalisté Jinočan vstoupili do nové sezony nevídaným výsledkem 7:1, když doma rozstříleli rezervu Kladna. Dnes zajížděli červenobílí na půdu dalšího B-týmu, a to slánského. Tentokrát byl ovšem výsledek úplně jiný. I přes několik gólových příležitostí na obou stranách se diváci na stadionu branky nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance

První poločas byl vesměs vyrovnaný, větší šance si ale vypracovali domácí.

 

První z nich měl zhruba po čtvrthodině Darko Stojanovski, který unikal sám na jinočanského brankáře Pavla Ramse. Domácí fotbalista si ale na poslední chvíli ukopl balón, a nebylo z toho tak ani zakončení.

 

Další velká příležitost domácích přišla ve 30. minutě. Sám na branku unikal tentokrát Lukáš Pospíšil a narozdíl od svého spoluhráče akci zakončil. Ovšem pouze do tyče. Poté se neujala ani nebezpečná hlavička, který rovněž nezamířila do Ramsovy svatyně.

 

Hosté si v úvodním dějství také vytvořili několik zajímavých příležitostí a jednou se dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku na Jakuba Sedláčka. Rozhodčí ale na penaltu neukázal.

 

Po úvodních pětačtyřiceti minutách se tak do kabin odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

Gólového rozuzlení se diváci nedočkali

I přesto, že se utkání hrálo za velikého vedra, měl zápas stále velice slušné tempo.

 

Ve druhé půli to byli hosté, kteří se mohli minimálně dvakrát dostat do vedení. Zhruba v 65. minutě nastřelil břevno Marešovy branky Pavel Vávra a chvíli na to orazítkoval jeho kolega Jakub Sedláček tyč domácí svatyně.

 

Vzápětí mohli skóre zápasu otevřít domácí, střelu střídajícího Lukáše Kopřivy z úrovně penalty ale vyrazil pohotový Rams.

 

Ani druhý poločas tedy branku nenabídl, a oba týmy si tak po bezgólové remíze rozdělily bod.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Radim Vavroch: Za mě asi zasloužená plichta. Myslím si, že letos budou Jinočany hrát asi docela vysoko. My jsme měli tentokrát docela silnou sestavu, ale dokázali jsme se vyrovnat.

FK Jinočany
Josef Beránek: Hrálo se za velkého horka, i tak mělo ale utkání kvalitu. Byl to vyrovnaný zápas s tím, že více šancí jsme nakonec měli my. Myslím, že jsme si odtamtud měli odvézt výhru. Akorát co se mi nelíbilo, byl výkon rozhodčích. Přišlo mi to jednostranně řízené.



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - D. Dohnanský [-] , O. Zelenka [-] (76. L. Kopřiva [-] ) , L. Pospíšil [-] , M. Marek [-] (60. P. Volgner [-] ) , M. Mareš [-] , M. Zelenka [-] (68. J. Říčka [-] ) , M. Pudil [-] , Z. Řehák [-] , D. Stojanovski [-] , D. Vovk [-]

FK Jinočany
P. Rams [-] - P. Vávra [-] , A. Petrouš [-] , S. Komínek [-] , P. Kalaš [-] (75. M. Podzemský [-] ) - T. Volek [-] , F. Vostracký [-] (69. J. Nový [-] ) , J. Řehák [-] (63. J. Cháb [-] ) , M. Pivrnec [-] , T. Pelikán [-] - J. Sedláček [-]

ŽK: 35. M. Pivrnec , 58. F. Vostracký , 65. J. Sedláček , 69. P. Vávra .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - ZUSKIN Petr, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Michal Chaloupka
Tip experta: remíza

V tomto zápase to bude dost podobné, jako na Kladně. Pokud Slaný využije širší kádr A-týmu, bude mít více šancí na úspěch. Jinočany už se ale v soutěži rozkoukaly a neprohrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů