0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoměřice venku jen těsně udolaly poslední Votice a propadly se na druhé místo


Branky


9

Poslední Votice v uplynulém kole na svém hřišti přivítaly tehdy vedoucí celek tabulky z Tuchoměřic. Zápas, který měl být jednoznačný jak herně, tak z hlediska skóre, splnil pouze herní část očekávání. Jediný zásah, o který se postaral Šahini, ve výsledku rozhodl zápas a Votice tak jen těsně nedosáhly na zázračné body, které by je dostaly pryč z posledního místa tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující branka a nevýrazný průběh

Domácí šli do zápasu v roli absolutního outsidera, to je objektivní fakt. Hosté se tak hned od začátku snažili vstřelit první branku utkání. Úplně první tutovku si ale vypracovali domácí, když se Kramný odhodlal ke střele a trefil břevno hostující branky. 2. minuta pak přinesla úvodní příležitost celku z Tuchoměřic, nic z ní ale nevzešlo a skóre se tak neměnilo. Hrálo se převážně mezi vápny, zápas tak nebyl moc atraktivní a čekalo se na první větší šanci od příležitosti hostů z úvodu. 

 

Tuchoměřice se snažily těžit z protiútoků a, jejich oblíbených, akcí po lajnách. V tomto utkání se ale ani jedna ne a ne ujmout, což znamenalo také jistou šanci pro domácí celek. V prvním poločase se ale kvůli absencí šancí schylovalo k remíze, kterou se rozhodl v posledních minutách vyloučit střelec hostů Šahini. Ten se ujal přímého kopu a překonal brankáře domácích - 0:1.

 

Tímto výsledkem první poločas také skončil.

Neproduktivita hostů a mnoho šancí

Votice se v druhém poločase měly snažit o zvrácení skóre ve svůj prospěch, jejich herní projev snahám ale neopdovídal, ani trochu. Hostující Tuchoměřice si vytvářely nespočet šancí, problém ale byl v zakončení a celkově finální fázi. Celkově si v tu chvíli první tým tabulky vytvořit nespočitatelné množství příležitostí, ani jedna z nic ale neskončila v domácí brance.

 

Po celou dobu tak skóre zůstalo 0:1 ve prospěch hostů, kteří se v posledních minutách už jen snažili výsledek udržet a odnést si tížené tři body. Domácí už v závěru neměli na obrat ani vyrovnání energii, utkání tak skončilo nejtěsnější možnou výhrou hostujícího klubu z Tuchoměřic.



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Michal Budil - trenér: I přes výsledek můžeme být na náš výkon hrdí. Předvedli jsme hezký, kombinační fotbal a dokázali jsme držet krok s jedním z nejlepších klubů v soutěži. Chtěli bychom na tento výkon navázat i v dalších zápasech, jsem přesvědčen, že pokud setrváme v této formě, budeme schopni obrat o body ještě mnoho celků v soutěži.

TJ Sokol Tuchoměřice
Radim Dvořák - hráč: Soupeř hrál soběstačně a občas jsme mu to i my sami usnadňovali. Nehráli jsme naši obvyklou hru a nakopávali jsme. Když jsme hru uklidnili, byl náš herní projev výrazně lepší. Příští týden nás bude čekat důležitý zápas o první místo, chybí nám na něj mnoho hráčů.



Sestavy


SK Votice
J. Tůma [-] - L. Navrátil [-] , M. Sedlák [-] , M. Hřebec [-] , V. Budil [-] (78. . Cipl [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Homolka [-] (70. V. Procházka [-] ) , T. Kramný [-] (75. P. Skála [-] ) , M. Horváth [-] , K. Koutek [-] , M. Sládek [-]

TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - R. Zavadil [-] , L. Vegricht [-] , F. Cihlář [-] (65. J. Jeslínek [-] ) , M. Sulík [-] , A. Kejmar [-] (65. T. Hlaváč [-] ) , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] , P. Hochman [-] , F. Stehno [-] , M. Majer [-]

ŽK: 76. V. Budil - 36. A. Kejmar , 91. E. Šahini , 92. M. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PIPEK Šimon - BABÁK Jan, CHALUPA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů