Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoměřice znovu vyhrály, souboj dvou postoupených týmů nezvládl Sedlec-Prčice


Branky


6

Střetnutí Tuchoměřic a Sedlce-Prčice nabídl duel dvou celků, které do této sezony postoupily z B třídy. První poločas nabídl bezbrankovou podívanou, ve druhé půli ale nasázeli domácí svému soupeři tři branky, na které už hosté odpovědět nestihli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra a nevyužité šance

Úvodní dějství bylo poměrně vyrovnané a oba týmy se vesměs „oťukávaly“.

 

I tak ale byli diváci svědky několika zajímavých příležitostí. Z rohu malého vápna zakončoval zhruba po čtvrt hodině hry hostující Marek Kaňka, balón mu ale na poslední chvíli skočil, a střela tak mířila nad branku gólmana Martina Kučery.

 

O chvíli později se ozvali také domácí. Prudký střílený centr před branku si našel útočník Edis Šahini, jehož zakončení z malého vápna ale minulo soupeřovu branku.

 

Třetí větší šanci prvního poločasu měli na svědomí hosté. Marek Kaňka zatáhl balón, přihrál na volného Vojtěcha Nováka, jehož zakončení letící do odkryté branky vykopl na poslední chvíli do bezpečí jeden z tuchoměřických obránců.

 

Hráči tak po prvních pětačtyřiceti minutách odcházeli do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Rychlé tři góly domácích

Tuchoměřice vstoupily do druhé půle famózně, jelikož se hned po dvou minutách radovaly z úvodní branky zápasu. Po individuální akci a přesném zakončení otevřel skóre utkání exligový Jiří Jeslínek.

 

V 53. minutě vedli domácí o dvě branky. Po dlouhém nákopu a souboji se stoperem zvýšil náskok Tuchoměřic tváří v tvář hostujícímu brankáři Antonín Valášek.

 

V 64. minutě se dočkal také Edis Šahini. Po krásné kombinaci přes půlku hřiště dostal domácí útočník balón před branku a tentokrát se nemýlil. Tuchoměřice tak rázem vedly už 3:0.

 

Domácí měli vzápětí další šance na navýšení náskoku, žádnou ale ve čtvrtou branku přetavit nedokázali.

 

Hosté na vysoké vedení soupeře zaregovali několika změnami v systému hry a začali dobývat tuchoměřické hradby.

 

V 72. minutě se jim podařilo snížit. Odražený balón si našel střídající Denis Molnár a s přehledem uklidil míč do branky.

 

Ve zbývajících minutách měli hosté další šance, vyrovnat ani snížit se jim už ale nepodařilo.

 

Tuchoměřice jsou tak i po druhém odehraném utkání nadále stoprocentní, když na domácí půdě přemohly Sedlec-Prčice 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra: Oproti prvnímu zápasu to bylo asi lepší. Hráli jsme doma, na větším hřišti, a to nám vyhovovalo víc než v Jílovišti. První půle byla vyrovnaná, soupeř byl bojovný, dobře bránil a bylo to spíše takové oťukávání. Ve druhé půli se nám povedlo hned ve 2. minutě dát gól a pak jsme přidali další dva. Tím jsme se uklidnili. Až pak ke konci jsme udělali chybu. Prostřídali jsme, dali jsme tam mladší kluky, tak jsme se dostali trošku pod tlak. Už z toho ale bylo jen snížení na 3:1. Jinak celkem v pohodě zvládnutý zápas.

TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík: V prvním poločase jsme hráli velmi dobře pozičně s tím, že jsme měli dvě obrovské šance. Místo toho, abychom vedli 2:0, tak byl poločas 0:0. Do druhé půle jsme vstoupili „velmi dobře“, když jsme během šestnácti minut dostali tři góly. V hlavách jsme asi byli ještě někde v kabině. Po těch třech inkasovaných brankách jsem to celé přeskupil a překopal, změnili jsme systém, rozložení hráčů a vlastně třicet dva minut jsme hráli téměř jen na půli domácích. Měli jsme tlak, ale dali jsme pouze jeden gól. Takže 3:1 prohra. Pozitivní je, že jsme na tom byli kondičně líp, než soupeř, nicméně jsme prospali začátek druhé půle. Kdyby to bylo třeba jen 2:0, tak bychom to určitě otočili. 3:0 je přeci jenom už takové deprimující. I tak jsme si ale z utkání odnesli do dalších zápasů něco pozitivního.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - L. Vegricht [-] (77. A. Kejmar [-] ) , J. Jeslínek [-] , J. Hájek [-] (90. J. Beran [-] ) , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] (84. R. Zavadil [-] ) , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] (84. F. Cihlář [-] ) , P. Hochman [-] , M. Majer [-] , T. Valín [-]

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , J. Kabíček [-] , M. Raček [-] (66. D. Molnár [-] ) , O. Rataj [-] - V. Kabíček [-] , M. Kaňka [-] , M. Hájek [-] , T. Pištěk [-] - M. Prchlík [-] , V. Novák [-] (53. D. Kabíček [-] ) -

ŽK: 55. J. Jeslínek - 39. T. Pištěk , 58. M. Prchlík , 60. F. Nerad , 72. M. Hájek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Michal Chaloupka
Tip experta: výhra domácích

O Tuchoměřicích jdou jen dobré zprávy o tom, že celý klub je na vzestupu. V prvním kole to jen potvrdily, když vyhrály na menším hřišti v Jílovišti. I doma začnou výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích