EXPERT TIP - 15.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 1.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Filip Venc

Po odloženém 14. kole nás čeká první jarní kolo, které se skutečně odehraje. O expert tip jsme požádali univerzála Dolního Města Filipa Vence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 29 - 0 - 71 %
Komentář experta:

Dlouhá Ves může spoléhat na své domácí hřiště, které má spíše házenkářské rozměry a techničtější soupeři zde mívají problémy. Záleží na tom, jestli si přibyslavská rezerva přiveze posily z “A“ týmu, který hraje až v neděli. Body z tohoto utkání budou brát spíše hosté.

Tip experta: 2 29 - 29 - 42 %
Komentář experta:

Keřkov je posledním týmem tabulky, který v podzimní části soutěže ani jednou nezvítězil. Náladu si po zimě bude chtít spravit na Dolním Městě, které ale ani ve venkovním prostředí nezaváhá a zvítězí.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Toto utkání nabídne poměrně vyrovnaný zápas, ve kterém bude záležet na tom, který z týmů bude mít po dlouhé zimní pauze lepší formu. Na vítězství bych tipoval spíše domácí Lipnici.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Kožlí má zkušený tým, který bude mít navíc výhodu domácího prostředí. Spoléhat může i na náruživé diváky, kteří svůj tým poženou za vítězstvím. Golčův Jeníkov by měl být v tomto utkání jasným outsiderem.

Tip experta: 0 57 - 29 - 14 %
Komentář experta:

Tento zápas dvou vyrovnaných týmů by mohly eventuálně ovlivnit posily ze světelského “A“ týmu, které by mohly případně strhnout vedení na stranu domácích. Spíše bych si zde ale vsadil na remízu.

Tip experta: 1 43 - 14 - 43 %
Komentář experta:

Víska je na domácím „rozbahněném“ hřišti silná a poráží zde i jinak techničtější soupeře. „Náladové“ Hněvkovice odtud podle mého názoru odjedou bez bodu.

Tip experta: 2 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Šlágr kola mezi prvními týmy tabulky by měl nabídnout atraktivní fotbal. I přesto, že Brod bude hrát v domácím prostředí, tipuji, že zvítězí Šmolovy, které využijí větší dravosti než brodští internacionálové a budou chtít jít do čela tabulky.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Čapek 5
2. Venca Likeš 5
3. Lenča Beránková 4
4. Luděk Freudenreich 4
5. Kamil Brázda 3
6. Jiří Jetmar 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.