Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šílená přestřelka v Kožlí


Branky


0

Pořádnou gólovou nadílku donesl velikonoční zajíček divákům v Kožlí. Nejenom, že viděli celkem dvanáct branek, ale ještě se mohli radovat z vítězství svého týmu nad hosty z Golčova Jeníkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla hned sedm branek

V Kožlí čekal na oba týmy silný déšť a perfektně připravený pažit. Diváci, kteří přišli na tento zápas s mírným zpožděním měli čeho litovat. Již ve 14. minutě svítilo na ukazateli skóre 3 : 2. Nejprve se hned v první minutě zápasu prosadil hostující Vrdský, aby pak za minutu srovnal domácí Pešek. Aby toho nebylo málo, za další minutu již domácí vedli zásluhou Gehera. S odpovědí na sebe tentokrát nenechal čekat ani Golčův Jeníkov. Již v 7. minutě vyrovával Dobrý. Tento stav však nevydržel déle než 7 minut, jelikož hostující síť rozvlnil Janů. Ke konci prvního poločasu pak Kožlí svému soupeři odskočilo na rozdíl tří branek, když se trefili Matěna a podruhé v zápase Pešek. Pokud již nezvládáte sledovat průběžný výsledný stav, připomeňme si ho - do kabin šly týmy za stavu 5 : 2.

Přestože padla ještě spousta gólů, domácí si vítězství pohlídali

Nedlouho po změně stran chtěl dostat hosty zpět do zápasu Dvořák snižující v 50. minutě na 5 : 3, avšak o tři minuty později rozdíl opět zvýšil domácí Janů, jenž si připsal druhou trefu v tomto utkání. Lukáš Dvořák snížil opět, v 72. minutě překonal brankáře domácích. V 82. minutě pak všechny šance hostí urvat alespoň bod uhasil Matěna, jenž se přidal ke svému dvougólovému kamarádovi Janů. Kosmetickou úpravu skóre má na svědomí jeníkovský Skála. Zápas, který si jistě za rámaček nedá ani jeden z brankářů tak skončil výsledkem 7:5. 



Ohlasy k zápasu


SK Kožlí
Miloš Březina: Zápas, jak napovídá skóre, se hrál bez obran. Jeníkov více méně do čeho kopl, tak dal. My jsme měli šancí více..minimálně na dalších 5 gólů. Byli jsme i lepší v poli. Zápas dost ovlivnil i silný déšť.

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Tomáš Koten: Byla to přestřelka. V první půli byli domácí lepší, ve druhé se nám podařilo hru vyrovnat, ale to již nestačilo.



Sestavy


SK Kožlí
M. Šafařík [-] - A. Příhoda [-] , P. Cicvárek [-] , V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] - L. Pešek [-] , J. Makovec [-] (63. P. Plesl [-] ) , J. Matěna [-] , M. Geher [-] - P. Janů [-] , M. Pokorný [-] (60. J. Smítka [-] ) -

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
V. Skala [-] - A. Vrdský [-] , L. Dvořák [-] , J. Krekhovetsky [-] (53. P. Nebřenský [-] ) , D. Skála [-] , T. Koten [-] , P. Dobrý [-] , J. Miřácký [-] , D. Novotný [-] , P. Karlík [-] , V. Koubek [-]

Hráči zápasu: A. Vrdský .
Místo: Kožlí. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Culka Ladislav - HAVRÁNEK Josef, ODVÁŘKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.