Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o čelo se nekonal, vyzyvatel dostal na frak


Branky


0

Šlágr kola, souboj prvního s druhým, to měl být zápas mezi Havlíčkovým Brodem C a ekipou ze Šmolov. Nakonec však hosté odjeli domů s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v hostující síti zmařilo veškeré sny o ataku první příčky

Šmolovy jejichž postavení v tabulce napovídalo, že by mohly brodské céčko značně potrápit svoji úlohu absolutně nezvádly. Přestože začaly na umělé trávě, kde se zápas odehrál, nadějně a a na začátku zápasu se držely, jejich chyby dokázali brodští matadoři nemilosrdně trestat. Již v 8. minutě otevřel gólový účet zápasu Teplan, za dalších deset minut udeřil Tůma. Když na sklonku prvního poločasu rozvlnil síť Nechvátal, s hosty to již začínalo vypadat bledě. Jistě si vzpomněli na nejeden výprask, který zkušené brodské céčko v podzimní části sezóny uštědřilo nešťastným soupeřům. S tímto vědomím, dokázal téměř vzápětí snížit Bdžoch, ale ještě do konce poločasu musel hostující Tichý lovit míč se sítě dvakrát. To když ho postupně překonali Teplan a Fialka. Stav o půli byl tedy 5 : 1.

Domácí senzaci nepřipustili

Přestože domácí ve druhém poločase lehce polevili a demolici odevzdaných Šmolov zmírnili, stejně jim ještě na cestu přidali dva dárečky. Na svědomí je měli Novotný v 71. a Nechvátal v 83. minutě. Šmolovští tak jeli domů se svěšenými hlavami, zatímco Havlíčkův Brod mílovými kroky kráčí k první příčce v soutěži.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod C
Pavel Kuchta: Ze začátku jsme měli obavy, mysleli jsme si, že to bude vyrovnané. Nakonec jsme je však přejeli, nebylo to nic složitého. I když máme spoustu zraněných a Šmolovy nemají špatný kádr, byli jsme šikovnější a po celý zápas lepší.

TJ Šmolovy
Jaroslav Dočkal: Naše zimní příprava byla tragická, takže jsem ani nečekal že je porazíme. Vůbec jsme je nenapadali a prostě nás rozebrali.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod C
F. Kandr [-] - M. Fišer [-] , K. Stránský [-] , P. Novotný [-] , P. Kuchta [-] - R. Němec [-] , T. Tůma [-] (70. J. Soukup [-] ) , P. Fialka [-] , M. Klofáč [-] - P. Nechvátal [-] , T. Teplan [-] (40. T. Udržal [-] ) -

TJ Šmolovy
O. Tichý [-] - M. Kulhánek [-] , B. Rudolf [-] , O. Kruml [-] (46. D. Toman [-] ) - P. Novotný [-] , J. Martínek [-] , J. Pevný [-] (46. V. Kučírek [-] ) , M. Strašil [-] (66. R. Dvořák [-] ) - J. Bdžoch [-] (70. . Vavruška [-] ) , J. Hrdlička [-] (56. J. Dočkal [-] ) , D. Svoboda [-] -

ŽK: 35. P. Fialka - 53. J. Hrdlička , 70. B. Rudolf , 73. V. Kučírek .
Hráči zápasu: T. Teplan .
Místo: Havlíčkův Brod. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Ondráček Milan - NIEDERLE Zdeněk, HOSPODKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.