3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipnice na domácím hřišti Okrouhlici přetlačila


Branky


0

Vyrovnané a pohledné utkání týmů ze spodní poloviny tabulky vyhrála Lipnice, jejíž hráči dokázali proměnit o jednu šanci více

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První jarní kolo začaly oba týmy oťukáváním

První poločas mnoho závarů před bránami nenabídl. Zřejmě největší šanci měl domácí Rosenberg, jenž využil špatné domluvy mezi hostujícím bekem a brankářem. Běžel sám na nikým nechráněnou bránu, ovšem ve velké rychlosti nedokázal balon usměrnit mezi tři tyče. Naproti tomu hosté měli několik zajímavých možností po standadních situacích. Jejich výšková převaha byla znát, problémy domácím působil skvělý hlavičkář Beránek. Nicméně nic konkrétního z toho nevzniklo a do kabin se šlo za stavu 0 : 0.

Gólové žně v druhé půlce dopadly lépe pro Lipnici

Ačkoliv se zdálo, že tento zápas rozhodne jediná branka, opak byl pravdou. O poločase začalo pršet a to zápas zrychlilo a přitvrdilo. První velkou šanci měli hosté, kteří orazítkovali břevno Pospíšilovy branky. Okrouhlice získávala optickou převahu, opět se spoléhala na množství centrů do vápna, kde je lipničtí obránci jen s obtížemi odvraceli. Domácí však hrozili rychlými brejky, Po jednom z nich se v 53. minutě prosadil Červenka. Poté hosté sevřeli svůj zámek kolem vápna domácích a přestože gól sami nevstřelili, vyrovnání se přeci jen dočkali. Jeden z ostrých centrů si do vlastní branky nešikovným odkopem srazil domácí Tomáš Horák. Nedlouho poté však jednu ze skrumáží využila i Lipnice. Obrovitý domácí střelec Bláha se dokázal prosadit v nepřehledné situaci v bezprostřední blízkosti Neuvirthovy brány a opět poslal domácí do vedení. V 77. minutě na něj navázal Horák, jenž tentokrát už do správné branky zakroutil svůj krásný lob z rohu vápna. Zda chtěl centrovat či střílet ví zřejmě jen on sám, avšak domácí vedli již o dvě branky. Hosté se ještě pokoušeli vyrovnat, ale nestačilo to na víc než gól Práška z 88. minuty, kdy jsme mohli pozorovat jeho přesnou ránu k pravé tyči, vyslanou po úniku téměř od půli hřiště. Víc už hosté nestihli a z Lipnice odjíždějí bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Petr Bárta: Oba soupeři podali vyrovnaný výkon ,hra byla velice bojovná a vše se rozhodlo v druhem poločase, kdy Okrouhlice vytvořila několik hrubek na obraně, a to je připravilo o body.

TJ Sokol Okrouhlice
Jakub Neuvirth: K vidění byl ofenzivní fotbal, kdy v prvním poločase ani jedno mužstvo nebylo schopné proměnit své slibné šance. Druhy poločas už byl ve znamení gólových hodů, kdy se nejprve domácí dostali do vedeni načež hosté dokázali srovnat stav skóre. Vyrovnaný průběh hry dokázali domácí strhnout na svoji stranu a nakonec tento zápas dovést do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Pospíšil [-] - L. Tecl [-] (46. T. Rojka [-] ) , R. Kubát [-] , J. Dolejš [-] , B. Černý [-] , P. Bárta [-] - D. Bláha [-] , D. Červenka [-] , T. Horák [-] - A. Bláha [-] , Z. Rosenberg [-]

TJ Sokol Okrouhlice
J. Neuvirth [-] - M. Vydrář [-] , M. Beránek [-] , L. Červený [-] , P. Čejka [-] - D. Prášek [-] , J. Beránek [-] , M. Janda [-] , M. Med [-] (69. J. Švec [-] ) , T. Jelínek [-] - J. Matějka [-] (64. J. Beránek [-] )

ŽK: 21. D. Prášek , 85. J. Beránek , 89. L. Červený .
Hráči zápasu: D. Červenka - M. Vydrář .
Místo: Lipnice nad Sázavou. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vojtíšek Radek - HLOUŠEK Vít, NOVÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.