Přibyslavi se Dlouhou Ves vyloupit nepodařilo


Branky


0

Třetí tým tabulky v 15. kole přijel do Dlouhé Vsi. Domácí na svého soupeře vlétli a ten se pak už nezmohl na více než srování skoŕe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhá ves začala ve velkém stylu, do kabin se však šlo pouze s rozdílem jedné branky

Těžko říct, kde byli myšlenkami hráči Přibyslavi na začátku utkání, nicméně zdá se, že na hřišti ne. Tento silný tým mohl již v sedmé minutě pozorovat na ukazateli skoŕe 2:0 ve svůj neprospěch! Nejdříve síť hostí rozvlnil Pospíchal, poté i obávaný domácí střelec Lukačina. Ke schylujícímu se debaklu však nedošlo. Přibyslavští zvedli hlavy a zlepšili svoji hru. Do zápasu se jim povedlo dostat ve 33. minutě, kdy se prosadil Prchal. Tím sled zajímavých událostí prvního poločasu skončil. Rozhodčí tedy týmy odvedl do kabin za stavu 2 : 1 pro domácí.

Přibyslav srovnala, pak se dostaly ke slovu obrany

Ve druhém poločase se hra nejprve trochu otevřela a každý tým měl zhruba čtyři možnosti, jak ohrozit branku soupeře. Padl z nich však jediný gól, a to ten jímž Tvrdík srovnal skóre na 2 : 2. Potom již byli střelci na obou stanách eliminováni pozorným přístupem obran a stav se již nezměnil. Domácí tak vybojovali cenný bod proti silnému soupeři, i když po začátku utkání možná pomýšleli i na plný bodový zisk. Nicméně ve středu tabulky, kde se pohybují se každý bod počítá. Přibyslav si zatím v pohodě drží svoje třetí místo v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Vošický: Na začátku se nám podařilo vstřelit dva góly, pak už měla více ze hry Přibyslav. Myslím si, že se jednalo o pohledné utkání.

SK Přibyslav B
Jakub Bačkovský: Trošku nám utekl začátek, pak jsme se zvedli a vytvořili si šance. Jedna z nich nám tam padla. V začátku druhého poločasu jsme si vytvořili další a mohli jsme to proměnit, nakonec padl opět jenom jeden gól. Pak už to byl boj se zavřenými obranami a nikdo nedokázal rozhodnout.



Místo: Dlouhá Ves. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Muzikář Jaroslav - MUZIKÁŘ Ondřej, MOŠNER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.