EXPERT TIP - 1.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 5.11.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. O víkendu nás čeká poslední kolo. Čekají nás tyto zápasy: Bohuslavice B-Štěpánkovice B, Darkovičky B-Služovice, Závada-Strahovice B, Sudice-Hať B, Bolatice B-Bělá, Oldřišov B-Kozmice. Volno a konec sezóny má už mužstvo z Dolního Benešova. 




Patrik Slavík

Patrik Slavík ze Strahovic je nejlepším střelcem svého týmu z osmi góly a patří i k nejlepším kanonýrům soutěže. Jak bude úspěšný ve svých tipech uvidíme o víkendu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Tady očekávám vyrovnaný zápas. Bohuslavice minulý týden u nás nehrály špatně, u Štěpánkovic bude záležet v jaké sestavě se posbírají. Myslím si, že výhoda domácího prostředí rozhodne. Tipuji těsnou výhru domácích.

Tip experta: 2 15 - 8 - 77 %
Komentář experta:

Darkovičky hrají doma a nebudou chtít dát svou kůži lacino, ale Služovice jsou určitě namlsaní z minulého týdne a budou si chtít odvézt 3 body, a pokud chtějí ještě pomýšlet na postup, tak by měly bezpodmínečně vyhrát. Tipuji tedy výhru hostů.

Tip experta: 2 39 - 23 - 38 %
Komentář experta:

To bude boj. V Závadě jsme loni vysoko prohráli, tak to budeme určitě chtít napravit. Závada už ale letos hodně favoritů potrápila, takže to nebudeme mít snadné, terén bude určitě těžký, a navíc naše "áčko" hraje taky v sobotu .. tak nám určitě pár kluků vezme. Ale věřím v naše vítězství.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Sudice to na svém úzkém hřišti umí a body tady moc nerozdávají, Hať pro ně nebude problém. Tipuji jasnou výhru domácích.

Tip experta: 1 77 - 0 - 23 %
Komentář experta:

Bolatice na podzim ještě neprohrály, a určitě budou chtít neporazitelnost udržet i nadále, navíc hrají doma. Bělá je určitě s jejich antifotbalem potrápí, ale body zůstanou doma. Tipuji výhru domácích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady to bude jasná záležitost. Oldřišov hraje letos dobře, zato Kozmice se trápí. Navíc domácí budou chtít určitě odčinit vysokou prohru z minulého týdne proti Služovicím (0:7).Tipuji jasnou výhru domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Jetmar 5
2. Milan Duda 4
3. Petr Ender 4
4. Pavel Kozelek 4
5. Venca Likeš 3
6. Petr Pardy 3
7. Patrik Slavík 3
8. Marek Wrána 3
9. Aleš Dvořák 3
10. René Klement 2
11. Jiří Polák 2
12. Vojtěch Janoš 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.