Sudice vyhrály pouze o dvě branky


Branky


0

Sudice z mnoha šancí využily sice jen dvě, ale s podzimní sezónou se loučily přesto vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hať dorazila do Sudic ve značně okleštěné sestavě, a po celý zápas sázela na defenzivní taktiku, a mohla být ráda, že dostala jen dvě branky. V první půli se Hať dostal pouze k jedné šanci, ale Lukáš Tyleček zhruba po čtvrthodině hry prováhal vhodný okamžik k zakončení. To Sudice si vypracovaly víc příležitostí. Hned v úvodu střela Davida Havrankeho lízala tyčku hostující klece. Po úniku Tomáše Riemela napálil David Havranke pouze hostujícího brankáře Marka Polacha. Po centru Pavla Herrmanna pálil z jednoho metru nad Pavel Baránek. Přímý kop Michala Kryštofa skončil u Pavla Herrmanna, který z pěti metrů přestřelil. Individuální akce Tomáše Kryštofa, který prošel přes tři hráče, skončila střelou těsně mimo. Ve 38. minutě přišla gólová akce Sudic, když se aut Tomáše Riemela dostal k Davidu Havrankemu, který si míč převzal, udělal si jednoho hráče a neomylně zamířil míč do šibenice - 1:0. 

 

Druhá půle nabídla obdobný obrázek. Hosté se zmohli pouze na ojedinělé výpady, kdežto Sudice zahazovaly jednu šanci za druhou. Hned v úvodu druhého poločasu skončil míč po skrumáži v pokutovém území na tyči hostující klece. Hned vzápětí po nahrávce Davida Havrankeho orazítkoval břevno střelou z první Vojtěch Kryštof. Pak dokonce dostaly Sudice možnost kopat penaltu po faulu na Tomáše Kalmuse. Se střelou Tomáše Kryštofa si ale Marek Polach poradil. Poté se v obrovské šanci ocitl po nahrávce Tomáše Kryštofa, David Havranke, který dokonce nasadil kličku brankáři, ale místo střely chtěl uklidit míč až do kuchyně, a míč mu stačila vypíchnout hostující obrana. V 78. minutě daly Sudice pojišťující trefu, když s lehkou tečí skončila střela Davida Havrankeho v síti - 2:0. Domácí poté prostřídali a zápas se jen dohrál. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Hať vsadila po celou dobu na defenzivu, a jen se bránila. My jsme si vypracovali hodně šancí, dali jsme břevno, tyčku. Nedali jsme dokonce penaltu. Zaplaťpánbuh za ty dva góly.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Přijel jsme ve značně okleštěné sestavě, dokonce jsem hrál i já. Po celou dobu jsme se bránili a myslím si, že výsledek je pro nás přijatelný.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - T. Kryštof [-] , D. Havranke [-] , M. Kryštof [-] , P. Baránek [-] (68. V. Kryštof [-] ) , T. Riemel [-] (75. D. Dudek [-] ) , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , M. Pitra [-] , P. Herrmann [-] (62. J. Valníček [-] ) , P. Vítek [-]

TJ Sokol Hať B
M. Polach [-] - M. Janík [-] , L. Machalla [-] , D. Majer [-] , M. Kupka [-] (27. J. Janik [-] ) , L. Tyleček [-] , J. Fryštácký [-] , L. Hříbek [-] , D. Fojtík [-] , P. Horák [-] , V. Adamčík [-]

ŽK: 40. D. Havranke , 56. M. Kryštof .
Hráči zápasu: M. Boček , D. Havranke - M. Polach .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAVELEK Karel - TOMÁŠŮ Martin (N), VÁCLAV Fořt (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.