EXPERT TIP - 8.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 24.9.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Rostislav Hryn

Expertem je opět vítkovský hráč Rostislav Hryn. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kdo je doma, to se počítá!!! Tenhle zápas je dosti vyrovnaný, leckdo by mohl uvádět, že po minulém výsledku Sosnové je favorit v hostujícím celku, ale řekl bych, že výsledky z posledních vzájemných zápasů nejsou náhodné, když z posledních šesti vzájemných zápasů hned v pěti případech brali všechny tři body domácí. Jediné zakopnutí má právě Radkov doma, když remizoval se Sosnovou 2:2. Já i tak věřím v domácí, kteří už potřebují zabrat naplno!

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tady není nad čím váhat. 1) Forma obou mužstev je na jiných pólech, 2) Za poslední tři roky se nestalo, že by domácí Deštné bralo jediný bodík proti Slavkovu (přece jen výsledky 2:3, 0:7, 1:8 z domácího prostředí jsou dosti přesvědčivé). Za mne jasná 2!

Tip experta: 2 33 - 13 - 54 %
Komentář experta:

Tito dva soupeři se v minulosti střetli dvakrát a to hned v minulé sezóně. Obě utkání tenkrát Holasovičtí vyhráli, když venku zvítězili 2:4 a doma pak 6:0. Holasovice se vyznačují precizní obranou, která v této sezóně je zatím nejlepší, když propustila za svá záda pouze pět branek. Za to Štáblovice jsou jako na houpačce, o tom svědčí i minulý zápas v Melči, kde nemít parádní náskok z první půle, tak odjíždějí s prázdnou... Věřím více hostům, kteří mne svými vyrovnanými výkony přemluvili.

Tip experta: 2 7 - 0 - 93 %
Komentář experta:

Tady netřeba dlouhých rozborů. Jasně hosté! Jediná utkání, která proti sobě tyto dva celky odehrály jsou z minulé sezóny. Brumovice vyhráli dvakrát jasně - 8:1 a 8:0.

Tip experta: 0 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

Tenhle zápas je pro mne velkou neznámou, stejně tak jako celý Budišov. Sázím na remízu a děj se vůle boží...

Tip experta: 1 25 - 6 - 69 %
Komentář experta:

Dle mého názoru je v tomto utkání favoritem domácí Vítkov. Přece jen forma nehraje u mne velký rozhodovací prvek, ale místo kde se zápas bude odehrávat - Vítkovské velké hřiště, kde domácí umějí zahrát na výbornou. Jedinou ztrátou tam byla prohra proti Štáblovicím, ale šlo o teprve druhé kolo, kde se Vítkov teprve sbíral a nebýt promarněných šancí v první půli, tak Štáblovice určitě všechny tři body nevezou.... Tak či tak, věřím více domácím, i když Vávrovice jsou stále v kontaktu s čelem. Pokud chce Vítkov pomýšlet na vrchní patra tabulky a nebude chtít, aby mu čelo uteklo, musí zde vyhrát...

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Daniel Schrom 4
2. Marek Wrána 4
3. Jakub Durčák 4
4. Ondřej Chreno 3
5. ondřej veliký 3
6. Marek Honka 3
7. Michal Gavenda 3
8. David Lupa 3
9. Krcmarik Premysl 3
10. Jiří Novák 3
11. Rostislav Krejčí 3
12. Marek Chovanec 3
13. Radek Olbrecht 3
14. Rostislav Hryn 2
15. Petr Mader 2
16. misa54 kotrla 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.