EXPERT TIP - 26.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 10.6.2017

0

Poslední kolo třetí třídy je tady. Celoroční snažení všech hráčů, týmů, trenérů a členů realizačního týmu se promítne do finální tabulky. Mistr je jasný, stejně tak i poslední dva týmy, přesto závěrečné kolo jistě přinese zajímavé zápasy. Hlavním tahákem pak určitě bude boj o druhé místo, do kterého jsou zapojeny ještě tři celky. Chlumčany, Vstiš a Lužany. Druhý se třetím si to dokonce rozdají mezi sebou. Bude se radovat jeden z nich nebo se bude smát třetí? Pojďme se podívat jak to vidí námi oslovený expert. 




Pavel Bořík

hráč TJ Chlum

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Domácí se na jaře zvedli, ale bohužel pro ně už bylo příliš pozdě. Naopak my jsme se v minulém kole zachránili, takže by se mohlo zdát, že nám o nic nejde, ale ještě se můžeme posunout v tabulce výše, a proto doufám, že nic nepodceníme a alespoň bod si odvezeme. Tip remíza a naše výhra na penalty.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ptenínu se na jaře vůbec nedaří a je již jistým sestupujícím. Ani domácí nemají ideální formu, ale stále jim jde ještě o postup, takže mi z toho vychází jasná výhra domácích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Blovice na jaře doma deklasují všechny soupeře a ani toto utkání nebude výjimkou. Tipl bych, že rozdíl ve skóre bude minimálně o 6 branek.

Tip experta: 0 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase bude záležet kolik domácí tým nasadí hráčů z A týmů. Řekl bych, že toto utkání může skončit jakkoliv, ale já se přikloním k remíze a výhře domácích na penalty.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Poříčí doma patří mezi nejlepší celky a skvěle využívá velkého a dobře připraveného hřiště. Střížovice naopak na jaře tápou a mají problém složit sestavu. Jasná 1.

Tip experta: 2 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Velmi důležité utkání ve hře o postup. Domácím velmi dobře vyšel podzim, ale na jaře už to tak skvělé není. Chlumčany naopak po špatném začátku sezóny válí. Přikláněl bych se tak spíše k výhře Chlumčan.

Tip experta: 2 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Tento zápas je na tipování asi nejtěžší. Ani jeden tým si ještě nemůže být 100% jistý záchranou. Letinští poslední zápasy hráli lépe, ale Losiná může využít hráčů z A týmu, což asi udělá, takže bych se přiklonil k výhře hostí

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Dietl 6
2. Mira Daněk 5
3. Daniel Schuster 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.