D. Schuster 10. (p.)
Z. Švec 55. (vl.)
J. Bešta 65.
J. Bešta 80.
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice se rozloučily vítězně


Branky


10. D. Schuster (p.) , 55. Z. Švec (vl.) , 65. J. Bešta , 80. J. Bešta
0

Ani jednomo z celků už o příliš nešlo. Domácí byli jasný sestupující, chtěli se ale se třetí třídou rozloučit vítězně. Hosté už byli zachránění a tak už k utkání nepřistoupili tolik koncentrovaní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V prvním poločase bylo patrné, že se hraje poslední zápas sezóny. Na domácích byla vidět chuť rozloučit se s domácími fanoušky a III. třídou vítězstvím. U Chlumu se naopak projevila snaha nezranit se a poslední zápas si užít. První poločas se hrál vyrovnaný fotbal, který nabízel velké množství střeleckých příležitostí na obou stranách. Oba týmy se ve svých střelách střídaly. Navíc se oba týmy snažily hrát postupnou kombinací a nenakopávat zbytečně balony. K vidění tak byl fotbal v tempu přátelského utkání. Domácí byly přeci jen nebezpečnější a měli více příležitostí, ale gól jim darovali hosté svojí lehkovážnou rozehrávkou. Při jedné z malých domů, dobře napadal domácí hráč a dostal se blízko ke Kvíderovi, Kvídera v těžké situaci zvolil kličku, ale ta mu nevyšla, fauloval domácího útočníka a kopala se penalta. K té se postavil Daniel Schuster a otevřel skóre. I nadále šance a střelecké pokusy přibývaly na obou stranách, ale gól už nepadl. Nutno podotknout, že Kvídera několika dobrými zákroky zabránil domácím ve vstřelení dalších branek.

Druhý poločas

Do druhé půle šli hosté s cílem zvýšit tempo a nasazení a získat body. Bohužel už ale nedokázali tempo z první půle zvýšit a hrát aktivněji. I nadále se hrál kombinační fotbal, domácí ale byli o poznání dravějším týmem. Druhý gól přišel po stříleném centru do vápna, který si Šašek srazil do vlastní sítě a bylo vp odstatě po zápase. Dnešicím, které do druhé půle prostřídali několik hráčů, vlilo dvoubrankové vedení další krev do žil. Naopak hosté už nenašli dost vůle k tomu, aby zápas ještě otočili. To domácí nadále útočili s cílem přidat další góly. Po jednom z faulů navíc domácí zvýšili. Krásný přímý kop do šibenice si na břevno vytáhl Kvídera, ale dobíhali pouze domácí a Bešta tak neměl problém skórovat.. Nakonec domácí přidali ještě čtvrtý gól, kdy hosté už otevřeli obranu ve snaze vstřelit alespoň čestný gól. Postaral se o něj svou druhou trefou v zápase Jindřich Bešta.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Od začátku zápasu jsme byli lepší. V druhém poločase jsme pokračovali v zahazování šancí. Mohli jsme vstřelit klidně deset branek,"

TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "K utkání jsme přistoupili až moc vlažně. Domácí byli živější a hladovější. Byla na nich patrná snaha rozloučit se vítězně, což bylo pro vývoj zápasu rozhodující."



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] (46. J. Purdeš [-] ) - K. Schlehofer [-] (37. M. Schlehofer [-] ) , J. Cader [-] , D. Schuster [-] (46. M. Klír [-] ) , B. Schlehofer [-] (46. M. Jaroš [-] ) , J. Bešta [-] , R. Bagoš [-] , I. Frous [-] , V. Vlk [-] , D. Váně [-] , S. Duspiva [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Archalous [-] , P. Šindelář [-] , P. Bořík [-] , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] , L. Hajšman [-] (80. L. Heřman [-] ) , V. Calta [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

ŽK: 10. D. Kvídera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - VOKÁČ Petr (N), PELIKÁN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.