2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín se v poklidném utkání rozloučil výhrou


Branky


0

Merklínské béčko zažilo velice povedenný podzim, při kterém uteklo jakýmkoliv starostem se záchranou v posunulo se do lepší poloviny tabulky. Dvorec se stabilně držel v lepší části tabulky, která také byla cílem, může tak sezónu považovat za úspěšnou. Oba týmy si tak mohly v klidu užít poslední zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou, oba celky si vytvořily pár nadějných pozic. Domácím se podařilo nastřelit břevno Rojíkovy brány. Dvorec zase dvakrát orazítkoval tyče za Vopičkou. Gól ale nepadl a tak oba týmy šly do šaten bez branek. 

Lepší domácí

Druhý poločas už patřil převážně domácím borcům. Ti připravili několik horkých chvil pro výborně chytajícího Rojíka. Překonat se jim ho podařilo až v 67. minutě. Na dlouhý centr si naskočil Liška a hlavou otevřel skóre zápasu. Zápas pak ztratil na tempu a nikdo se nikam nehnal. Dvorec si ale žádnou pořádnou šanci na vyrovnání nevytvořil a tak udeřil opět Merklín. Po sporném souboji útočníka s brankářem nechal sudí pokračovat a do odkryté branky uklidil míč Hraběta. I domácí považovali verdikt rozhodčího za velice překvapivý, gól ale platil a stav byl 2:0. Zápas tímto výsledkem také skončil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Očekával jsem, že padne trochu víc branek. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, oba celky si vytvořily několik šancí. Druhý poločas už byl daleko lepší pro nás, kdy jsme soupeře přehrávali. Po našel vstřeleném gólu se zápas už spíše jen dohrával. Musím vyzdvihnout Pavla Greguše z Dvorce, nastoupil v 65-ti letech a pořád mu to kope."

TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "První půle vyrovnaná, nastřelili jsme dvě tyče a domácí břevno. V druhém poločase už to nestálo za nic z naší strany. Zápas se už jen dohrával aby byla chuť na pivo (smích). Domácí zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Sokol Merklín B
V. Vopička [-] - Z. Regner [-] (67. M. Šambergr [-] ) , J. Liška [-] , T. Hraběta [-] , J. Brejcha [-] , M. Liška [-] (30. J. Ušiak [-] ) , P. Kroupa [-] (46. P. Štádler [-] ) , S. Žižka [-] , Z. Bešta [-] , L. Velek [-] , S. Špirk [-]

TJ Slavoj Dvorec
J. Rojík [-] - M. Havel [-] , Z. Tomaščík [-] , P. Kalabza [-] (46. P. Končel [-] ) , P. Kalabza [-] (62. Š. Terč [-] ) , P. Brožovský [-] , M. Matějov [-] , A. Vavřička [-] , M. Dušek [-] , M. Greguš [-] (85. P. Greguš [-] ) , M. Fiala [-]

ŽK: 35. J. Liška - 59. M. Greguš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLABÝ Otto - ANDERLE Jan (N), ZDVOŘÁČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.