EXPERT TIP - 29.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 11.6.2017

0

Předposlední kolo Krajského přeboru tipuje brankářská jednička FK Protivín Marek Hanus.




Marek Hanus

Začínal v 9 letech na Rudolfově. Ve 14ti přestoupil do Dynama a prošel všemi dorosteneckými týmy. V 18ti se vrátil na Rudolfov a byl u postupu mužů do Krajského přeboru. V 19ti ale následovalo roční hostování ve Čtyřech Dvorech, opět návrat na Rudolfov. Odtud pak měl rok střídavý start za Mariner Bavorice a před dvěma lety přestoupil do FK Protivín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tady by asi každého překvapilo cokoli jiného, než výhra mistra. Tímto dodatečně gratuluji Soběslavským borcům k titulu, byl zasloužený a zdravím Bohyho. Snad nebudou mít mistrovskou kocovinu, ale kvalita je jednoznačně na jejich straně.

Tip experta: 2 10 - 20 - 70 %
Komentář experta:

Hradec má v posledních kolech formu jako hrom! Vypadá to, že do čeho kopnou, to jim spadne do brány. Pro nás nepříjemné zjištění, protože proti nim hrajeme za týden. Nejprve dal čtyři branky Ondra Černoch, minule Beránek. Jsem zvědavý, jestli na ně někdo naváže v zápase s píseckými mladíky. Hradec má obrovskou kvalitu, na podzim to byl nejlepší tým, proti kterému jsme hráli a problém byl zřejmě jen v koncovce. Ten už je zdá se vyřešen a tak si myslím, že to bude jen otázka skóre. Ale míč je kulatý, uvidíme.

Tip experta: 1 60 - 0 - 40 %
Komentář experta:

Těžký tip. Ani jednomu týmu se nedaří podle představ. Budu vycházet z toho, že oba týmy jsou silnější doma, zvlášť Dačice. Třeboň přijede určitě s propracovanou defenzivní taktikou, ale věřím tvořivým schopnostem Tadeho Jindry a střeleckému umu Tomana. Navíc budou chtít odčinit debakl z derby s Hradcem. Je to asi spíš remízové utkání, ale víc věřím domácím.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Planá soutěž zřejmě už spíš dohrává, zato Katovice jsou ambiciózní mančaft a budou chtít skončit co nejvýše. Nebezpeční útočníci Uher s Požárkem doplňováni Repou - pro mě jasná dvojka.

Tip experta: 1 20 - 40 - 40 %
Komentář experta:

Tady ani nic jiného tipovat nemůžu. Čimelice mají kvalitní a sehraný tým, téměř nedostávají branky a v posledních zápasech mají formu, ale věřím, že máme schopnosti na to je porazit. Jinak bychom ani hrát nemuseli.

Tip experta: 1 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Milevsko má sice celkem slušnou formu, ale budu víc věřit domácím borcům, kteří se perou o druhou příčku v tabulce. Zvlášť pokud bude foukat vítr, jak je u nich zvykem, zvládnou utkání lépe.

Tip experta: 1 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Důležitý souboj o úplný klid do posledního kola soutěže v případě, že by snad mělo padat více mužstev, což doufejme nehrozí. Olešník se po minulé skvělé sezóně trochu trápil, ale mužstvo kvalitu má. Utkání by mělo být o tom, jak brzo se domácím podaří překonat Chaluše. Osek může udeřit asi jen ze standardek, proto věřím domácím.

Tip experta: 0 40 - 50 - 10 %
Komentář experta:

Hluboké se na jaře daří, střeleckou formu si drží Tauber, obrana pracuje spolehlivě. Ale i Rudolfov má kvalitní tým, i když bude postrádat Prokeše s Baščevanem, může porazit každého. Proto zkusím remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Bašta 5
2. Miroslav Tressl 4
3. Václav Šíma 4
4. pavel mikšátko 3
5. Pavel Tauber 3
6. Věra Hochová 3
7. František Praus 3
8. Petr Kostroun 2
9. Jaroslav Kollmann 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.