1:1
(0:0)
56. J. Barda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč doma remizovala s Milevskem, ale v tabulce si pojistila druhé místo


Branky


0

Vyrovnané střetnutí mezi Želčí a Milevskem skončilo i nerozhodným výsledkem. Domácí aktivita z úvodu druhé půle byla odměněna vedoucí brankou, ale hosté dokázali zásluhou Bardy vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas branku nepřinesl

Želeč v sobotu přivítala na svém hřišti mužstvo Milevska. Hosté čtyři kola po sobě neprohráli, jenomže hned tři z nich skončila remízou a s celkovým počtem 11 remíz jsou Milevští jasným králem soutěže v této disciplíně. To domácí hráči zažívají nejúspěšnější sezonu v historii, když jsou v tabulce aktuálně na druhém místě.

 

Do první šance zápasu se dostali ve 4. minutě hosté, ale zpětnou přihrávku Bardy nasměroval Šimák jen do jednoho z bránících hráčů, od kterého šel míč na rohový kop. Následný rohový kop Komárka pak trošku způsobil zmatek v domácí obraně, ale Hovorka dokázal míč včas ukrýt ve svých rukavicích. Domácí zahrozili po necelé čtvrt hodině hry, dlouhý aut do vápna prodloužil Švec mimo tři tyče brankáře Dvořáka.

 

V 16. minutě se odražený míč dostal k nohám Patáka, ale jeho střela z hranice velkého vápna postrádala větší razanci. O chvilku později měli hosté obrovskou šanci, když šli tři hráči na jednoho obránce. Šimák vzal zakončení na sebe, které Hovorka jen vyrazil. K míči se dostal Marva, přihrál pod sebe na dobíhajícího Bardu, tomu míč odskočil od nohy a míč uklidil do bezpečí Škrábek.

 

Ve 20. minutě dostali výhodu přímého volného kopu domácí, ale Brůžkovu ránu dokázal Dvořák vytáhnout na rohový kop. Domácí hráči se pokoušeli o časté zakončení, ale střely Novotného a Brůžka postrádaly větší přesnost. Vyrovnaný první poločas tak branku nepřinesl.

Na branku domácího Novotného odpověděl hostující Barda

Druhý poločas načala pohledná kombinační akce domácích a po centru Rabiňáka se akrobaticky zavěsil do vzduchu Novotný, ale jeho střela rozvlnila jen boční síť. A za minutu později to zkoušel Rabiňák sám, střela z rohu velkého vápna šla vedle. Rabiňák byl při chuti a v 50. minutě se dostal z levé strany až před brankáře Dvořáka, i tuto jeho střelu na bližší tyč dokázal brankář hostí vyrazit na roh.

 

Po něm už ale udeřilo. Rohový kop zahrával Brůžek, míč se po sérii odrazů dostal k Novotnému a ten poslal domácí do vedení – 1:0. Hra po vedoucí brance vyrovnala a míč se pohyboval kolem středového kruhu. Za šest minut už bylo vyrovnáno. Dlouhý míč za obranu získal Barda, který v souboji předčil domácího stopera Pavlička a překonal brankáře Hovorku – 1:1.

 

Po hodině hry mohl Pavličko poslat domácí do vedení, ale jeho hlavička po rohovém kopu Rabiňáka skončila těsně nad. V 65. minutě to zkoušel z přímého volného kopu z levé strany Brůžek, ale střela proletěla opět nad brankou brankáře Dvořáka. Na druhé straně po rychlém přechodu do útoku se dostal k zakončení Paták, ale Hovorka dokázal jeho střelu vytěsnit na rohový kop.

 

V 69. minutě propadl centrovaný míč Brůžka před odkrytou branku hostí, ale jeden z obránců dokázal míč odkopnout včas do bezpečí. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale bez vážnější šance. Poslední šanci na změnu skóre měli hosté, ale přímý volný kop Komárka skončil na břevně. Zápas tak skončil zaslouženou dělbou bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Michal Brůžek (hráč): "V zápase s Milevskem jsme měli více ze hry. Hráli jsme do plných a hosté dobře bránili, takže jsme se moc do šancí nedostávali. Konečný výsledek je tak asi vzhledem k průběhu zápasu spravedlivý."




Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - V. Podroužek [-] , D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , M. Petr [-] - J. Švec [-] , J. Holub [-] , M. Brůžek [-] , M. Sokolt [-] (73. M. Šindelář [-] ) , J. Rabiňák [-] - R. Novotný [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Kosobud [-] , P. Novotný [-] , T. Vakoč [-] , M. Novotný [-] - J. Paták [-] , J. Alexa [-] (80. V. Mácha [-] ) , J. Marvan [-] , J. Komárek [-] - J. Šimák [-] (87. A. Hrubec [-] ) - J. Barda [-]

ŽK: 23. T. Vakoč .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Reisner Jiří - VICAN Miroslav, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.