L. Dudek 84.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník doma zahodil co se dalo, a tak tři body putovaly do Oseka


Branky


84. L. Dudek - 62. M. Kroupa , 85. S. Hosnedl
0

Domácí hráči sice měli po celý zápase více ze hry a vytvářeli si brankové příležitosti. Bohužel pro ně hosté dokázali z minima, vytěžit maximum a odvezli si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu měli blíže ke gólu domácí

Po remíze v Milevsku přivítal Olešník na svém hřišti hráče Oseka. Hostům se poslední dva zápasy nepovedli, když inkasovali celkem 11 branek. Domácí se zase chtěli rozloučit se svými fanoušky vítězně a posunout se v tabulce blíže k 10. místu.

 

V prvních minutách zápasu se hrál hodně opatrný fotbal. Více byli na míči domácí hráči, ale vyložená šance nepřišla. Hosté se soustředili na defenzivu, bránili od poloviny hřiště a čekali na nějaký ten brejk. Ten přišel ve 20. minutě hry, když se z pravé strany dostal až do vápna Hosnedl, ale střelu na bližší tyč dokázal brankář Jirkal vytáhnout na rohový kop.

 

Ve 24. minutě se po pasu Šímy dostal k míči Dudek, ale jeho tvrdá střela z úhlu jen vyprášila rukavice brankáře Chaluše. Olešník se začal ve druhé polovině první půle více tlačit před hostující branku a hosté se dostávali na domácí polovinu sporadicky. Ve 32. minutě si navedl míč z pravé strany na střelu Tressl, ale Chlaluš jeho střelu vyrazil na rohový kop. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Heller, který překonal brankář Chaluše, jenomž jej zastoupil na brankové čáře jeden z obránců.

 

O další dvě minutky později domácí zakombinovali a ke střele se za hranicí velkého vápna dostal Šahajda, ale i tuto střelu dokázal brankář Chaluš vytáhnout na rohový kop. Největší šanci první půle pak měl po přihrávce Nýdla Štos, ale jeho zakončení skončilo na tyči. A když se po dlouhém míči za obranu od Šahajdy neprosadil ani Červenka, šlo se do šaten za bezbrankového stavu.

Hosté vyškolili domácí v produktivitě

Na začátku druhé půle znovu zahrozili hosté, když centr z pravé strany propadl k Hosnedlovi, ale jeho střela halfvolejem šla vysoko nad domácí branku. V 52. minutě vybojoval Štos míč na půlce, Dudek ve skluzu poslal do úniku Drába. Ten si položil brankáře Chaluše, ovšem jeho střelu nakonec zastavil jeden z hostujících obránců. Za další minutu se po pasu Tressla dostal za obranu Oseka Dudek, jeho střelu reflexivně vyrazil Chaluš.

 

Zdálo se, že je otázkou času, kdy se prosadí hráči Olešníka, ale pak přišel únik Říského na levé straně, zpětná přihrávka, která sice Cardovi sjela po noze, ale na zadní tyči byl připraven ve skluzu Kroupa bylo to 0:1.

 

Olešník vrhl všechny síly do útoku a v 68. minutě se po centru Šahajdy prosadil Štos, bohužel rozhodčí odpískal faul na brankáře Chaluše. Hra vabank v podání domácích vyhovovala hostům, kteří mohli chodit do otevřené domácí obrany. V 78. minutě se ke střele dostal Nýdl, ale Chaluš byl na zemi včas. V 82. minutě si pak Nýdl vybral slabší chvilku, když netrefil vysoký míč od Chaluše. Ten propadl k nohám Hosnedla, který propálil brankáře Jirkala – 0:2. Odpověď domácích přišla za minutu. Nýdl odcentroval z pravé strany a Dudek uklidil míč na zadní tyči do sítě – 1:2.

 

O vyrovnání se za další minutu pokoušel Šíma, ale jeho střelu brankář Chaluš na dvakrát kryl. V 90. minutě mohl definitivně rozhodnout Hosnedl, ale po dalším brejku střílel nad. Poslední šance na vyrovnání přišla v nastaveném čase, když se po rohu Tressla dostal k hlavičce Štos, ale míč skončil mimo tři tyče. Ze tří bodů se tak mohli radovat produktivní hosté z Oseka.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Bohužel fotbal se hraje na góly a Osek byl v tomhle směru daleko úspěšnější, než my. Strašně se nadřeme na gól a z řady šancí vytěžíme jednu branku. Osek se dostal na dostřel našeho brankáře minimálně, ale byl v koncovce produktivnější."




Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - M. Pomeje [-] , M. Šíma [-] , M. Šahajda [-] , M. Tressl [-] , J. Dráb [-] (75. M. Rabiňák [-] ) , L. Dudek [-] , M. Nýdl [-] , R. Štos [-] , L. Červenka [-] (83. S. Vařák [-] ) , D. Heller [-]

TJ Osek
J. Chaluš [-] - I. Hanák [-] (88. T. Hřebíček [-] ) , M. Brabec [-] , J. Říský [-] (90. V. Ježek [-] ) , L. Blažečka [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , M. Čapek [-] (37. M. Kroupa [-] ) , J. Brož [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 36. J. Brož .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Polák Jiří - VYCHODIL Tomáš, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.