1:1
(0:0)
49. M. Nekl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín se doma s Čimelicemi o body rozdělil


Branky


91. J. Vojík - 49. M. Nekl
0

Domácí hráči sice tahali po celý zápase za kratší konec provazu, ale nakonec se po brance Vojíka radovali z bodového zisku za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez šancí i bez branek

Do Protivína přijeli v sobotu ve velmi dobrém rozpoložení hosté z Čimelic. V posledních třech zápasech získali plný počet bodů a nastříleli 17 branek. Domácí sice na jaře trápí zranění, ale v posledních dvou kolech si připsali 6 bodů a tak aktuálně třetí tým tabulky z Čimelic nečekal jednoduchý zápas.

 

Od úvodních minut byli aktivnější hosté, kteří dobře kombinovali, ale ve finální fázi chyběl větší důraz a kromě několika střel za hranicí velkého čtverce se gólová šance neurodila. Na druhé straně se poprvé k vážnější akci dostali domácí po čtvrthodině hry, ale střela Moravce skončila nad Slavíkovo brankou.

 

V dalších minutách se hra pohybovala mezi oběma vápny, kdy opticky navrch měli hosté. Kromě tvrdé střely Nekla, která skončila nad brankou, ovšem vážnější šance v prvním poločase nepřišla. A když na druhé straně povedenou střelu Moravce lapil brankář Slavík, šlo se do šaten za bezbrankového stavu.

Domácí Vojík se v nastavení postaral o vyrovanání

Druhý poločas začal lépe pro hosty. Ve 49. minutě zahrával standardní situaci Nekl a jeho centr překvapivě zapadl za záda brankáře Hanuse – 0:1. Jinak se hrál i ve druhém poločase vyrovnaný fotbal, bez větší herní převahy jednoho z týmů.

 

V 67. minutě domácí vybojovali míč na levé straně a po následném centru se dostal v dobré pozici k hlavičce Zbyněk Vorel. Brankář Slavík byl však pozorný a jeho zakončení chytil. V 71. minutě přišel dlouhý nákop od brankáře Slavíka. Míč prodloužil Svojše na Hegenbarta, který se jedním dotykem zbavil obránce a dostal se za jeho záda. Tváří v tvář brankáři Hanusovi neuspěl, když jeho střelu domácí brankář dokázal vyrazit.

 

O minutu později chybovali domácí v rozehrávce. Míč posunul do strany Svojše na volného Hlavína, ale jeho střela postrádala přesnost i razanci. Domácí hráči se v závěru tlačili před hostující branku, ale vážnější šanci si nevytvořili. Naopak na druhé straně mohl po brejku přidat druhý gól Řezáč, ale jeho střela byla hodně nepřesná. V posledních třech minutách domácí přeci jen zatlačili hosty a po několika centrech do vápna se odražený míč dostal k Vojíkovi, který jej poslal do sítě – 1:1. Hned po rozehrávce byl zápas ukončen a tak si domácí připsali bod za pět minut dvanáct.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (hráč): "Potkaly se dva takticky vyspělé týmy a podle toho to na hřišti vypadalo. Odehrávala se spíše taktická bitva bez větších šancí. Hosté měli více ze hry a dostali se do vedení šťastnou brankou ze standardní situace. Pak ale zalezli bránit své vedení a přenechali iniciativu nám. Z tlaku jsme v nastavení vytěžili vyrovnávací gól. Oba týmy měly jednu šanci a oba jednou skórovaly, spravedlivá remíza."

SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Protivín nám strašně chtěl oplatit podzimní porážku z posledního kola u nás na vodě, ale vůbec se jim to nepovedlo. Byli jsme celý zápas lepší. Drželi míč a dostávali se do zakončení. Ve druhém poločase jsme se po krásném trestňáku a chybě gólmana dostali do vedení a zápas kontrolovali. Škoda, že jsem nepřidal další gól, tentokrát je domácí brankář podržel výborným zákrokem. Gól jsme dostali v poslední minutě po tlaku domácích a sérii rohových kopů, kdy jsme nedokázali pořádně odkopnout míč. Velká škoda."



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , J. Vojík [-] , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] - M. Fiala [-] (72. L. Chalupa [-] ) , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , D. Růžička [-] - J. Vorel [-] , J. Moravec [-] -

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - V. Hegenbart [-] , M. Káš [-] (72. D. Varhan [-] ) , L. Hlavín [-] , M. Suchan [-] (65. J. Svojše [-] ) , M. Nekl [-] , T. Zelenka [-] , Z. Pšenička [-] , P. Listopad [-] , M. Fara [-] , K. Řezáč [-]

ŽK: 70. K. Řezáč , 90. F. Slavík .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Kotalík Petr - DUNOVSKÝ Karel, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.