EXPERT TIP - 26.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 21.5.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




David Frýdl

Brankář Košutky Plzeň natipoval 26. kolo a svému týmu v Chlumčanech věří, i když očekává těžký zápas. A co jak vidí ostatní zápasy?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 26 - 21 - 53 %
Komentář experta:

Domácí se střelecky a trochu i herně trápí, což ukázali i minulý víkend u nás. Horažďovice v minulém kole prohrály důležitý souboj se sousedem v tabulce z Kralovic, a proto si myslím, že své předchozí zaváhání v trápící se Kdyni napraví a zvítězí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Celé jaro čekám, který tým Tlučná překvapí a obere ho o body. Zatím jsem se nedočkal, a jelikož se to hostům nepovedlo ani v minulém kole, kdy na svém hřišti přivítali předposlední Touškov, tak už nad nimi začínám lámat pověstnou hůl. Nemůžu jinak, pro domácí povinné tři body, které bez problémů získají.

Tip experta: 0 26 - 32 - 42 %
Komentář experta:

Podle mě zápas, který nemá favorita. Mochtín je podle mě jedno z nejnevyzpytatelnějších mužstev v celé soutěži. Domácí mají jednu z posledních šancí přiblížit se na dostřel týmům bojujících alespoň o baráž. Snahy ale budou marné, Mochtín si minimálně bod odveze.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Nepomuk v současné době projíždí soutěží jako parní válec a kosí jednoho soupeře za druhým. Naopak Křimice jsou v hluboké krizi, trápí se zejména střelecky. Domácí nebudou mít s hosty větší problémy a v pohodě zvítězí.

Tip experta: 1 84 - 11 - 5 %
Komentář experta:

Domácí čeká velmi těžký zápas. Tým sice bojuje o nejvyšší příčky znamenající postup do vyšší soutěže, ale proti nim se postaví zřejmě nejnepříjemnější protivník v I.A třídě. Horní Bříza v posledních kolech příliš nezáří, umolousaná domácí výhra proti Křimicím a následná prohra ve šlágru kola v Žihli domácím příliš optimismu do žil nenalévá. Nicméně pokud si Bříza pohlídá centrované balony do vápna a ubrání důrazné žichovické útočníky, bude slavit důležité tři body.

Tip experta: 0 5 - 37 - 58 %
Komentář experta:

Velmi těžký zápas na tipování. Oběma týmům jde o hodně, zápas bude jistě velmi vyhecovaný. Za mě jasný kříž, zápas bude vyrovnaný od začátku až do konce.

Tip experta: 2 52 - 11 - 37 %
Komentář experta:

V Chlumčanech nás čeká další velice náročný zápas, o čemž jsme se přesvědčili před dvěma lety v I.B třídě. Nicméně nám nesmírně pomohl domácí dvojzápas, ze kterého jsme vytěžili velice důležitých šest bodů. I herně jsme na tom dobře, navíc jsme posílili, takže do Chlumčan jedeme dobře připraveni a s ideálním psychickým rozpoložením. Věřím, že velmi dobře hrající domácí porazíme.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hosty bojující o holé přežití čeká horká půda v Mýtě. Domácí bojují o samotné čelo, a tak předpokládám, že si se zachraňujícím se Pačejovem bez okolků poradí a ještě více zdramatizují boj o první dvě postupová místa.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Zeman 7
2. Jan Lavička 7
3. Michal Wollrab 6
4. Tomáš Pekník 6
5. Lucie Sedláčková 6
6. Jaroslav Blažejovský 6
7. Václav Novák 5
8. František Copák 5
9. Dan Triner 5
10. Vladislav Fiala 5
11. Jaroslav Černý 5
12. Miroslav Rosol 5
13. Vlastimil Pužman 4
14. lukáš Rázek 4
15. Matej Kuncendorfer 4
16. Štefan Valigurský 3
17. Tomáš Čakrt 3
18. Michal Churavý 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.