3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice brzy vedly, ale Nepomuk dokázal utkání zvrátit na svou stranu


Branky


29. M. Baran , 69. J. Kozák , 84. M. Baran - 6. V. Kuneš
0

První vzájemné utkání těchto dvou soupeřů skončilo nerozhodně a rozhodovat musely až penalty, ve kterých byly úspěšnější Křimice. I sobotní utkání bylo dlouho vyrovnané, ale Kozák dvacet minut před koncem dokázal vedení strhnout na stranu domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuneš již v šesté minutě otevřel skóre, Baran vyrovnal

Gólový účet utkání otevřela brzy branka Václava Kuneše, který chtěl z první centrovat do vápna, ale míč, k překvapení všech, skončil v nepomucké brance - 0:1! 

 

Domácí se ale obdrženou brankou nenechali zaskočit a tlačili se za vyrovnáním. Toho se dočkali po půl hodině hry, kdy kanonýr Marek Baran vyrovnával na 1:1. Stalo se tak po nedorozumnění hostujícího gólmana s obránci a pro Marka Barana již nebyl problém trefit prázdnou bránu.

 

Další šance z prvního poločasu zůstali bez gólové radosti, a to včetně Bezdičkovy, který orazítkoval pouze břevno. Utkání tedy bylo v poločase nerozhodné, po brance na každé straně.

Kozák dostal Nepomuk do vedení

Vyrovnané utkání se hrálo pouze v prvním poločase, ten druhý už byl jasně v režii domácího Nepomuku a bylo jen otázkou času, kdy se domácí trefí.

 

V 69. minutě se domácí konečně dočkali, kdy poslal míč za záda Hinterholzingera Jan Kozák po přihrávce z pravé strany, a Nepomuku se tak povedl obrat ve skóre - 2:1!

 

Šest minut před koncem ještě pečetil vítězství svou druhou brankou v utkání a zároveň patnáctou v sezóně Marek Baran, který si naskočil na centr zprava a hlavou poslal míč do sítě. Nepomuk tak získal důležité tři body za vítězství 3:1!



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Josef Viktora, trenér: Křimice podali v Nepomuku poměrně sympatický výkon. Utkání prospělo, že hosté chtěli hrát fotbal a nepřijeli jen bránit. Ve svém středu mají několik kvalitních fotbalistů. První poločas byl herně vyrovnaný, my měli více šancí, ale hosté hrozili nebezpečnými akcemi. Druhý poločas se již odehrával v naší režii a byla otázka času, kdy padne branka do sítě hostí, kterým podle mého soudu viditelně ubývali síly. Naše mužstvo zaslouží pochvalu za snahu a trpělivost při otáčení zápasu, který se od začátku nerozehrál v náš prospěch.




Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Březák [-] , J. Viktora [-] , J. Kalabza [-] (83. J. Slach [-] ) , J. Vosyka [-] (46. P. Váňa [-] ) , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] (88. J. Polívka [-] ) , M. Baran [-] (88. M. Baran [-] ) , J. Rous [-] , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] (33. M. Zach [-] ) - F. Šváb [-] (48. M. Škoda [-] ) , J. Vonášek [-] , P. Dobrý [-] , J. Novák [-] , J. Dytrt [-] , V. Bezdička [-] (71. R. Vyleta [-] ) , J. Zapoměl [-] , J. Kovačič [-] , T. Čechura [-] , V. Kuneš [-]

Hráči zápasu: M. Baran .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Valenta Martin - FANFULE Ladislav, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.