Statistika 5. kolo - III. A třída

0

A máme tady pravidelnou dávku statistiky. Kdo dal nejvíc branek? Kdo dal nejrychlejší branku? Kam zavítalo nejvíc diváků? To vše se dočtete v tomto článku. 

BRANKY:

Dvě branky dali Vojtěch Bechný (Oldřišov B) a Pavel Herrmann (Sudice).

 

Celková bilance za toto kolo je 4 výhry domácích, 1 výhra hostů, a zřejmě 1 kontumační výhra (zápas Bohuslevice B-Bělá). Celková bilance za čtyři kola je 14 výher domácích, 4 remízy, 4 výhry hostů a 2 kontumační výhry. 

 

V tomto kole padlo celkově 19 branek, to je průměr 3,8 na utkání. Celkově už se střelci radovali 115 krát se vstřelení branky, což je průměrně 5,22 na zápas. 

 

Nejvíce branek viděli diváci v zápase mezi Oldřišovem B a Hatí B (8), nejméně si diváci zakřičeli gól v zápase Závada-Darkovičky B (1). Nejvíc branek vsítil Oldřišov B (7), střelecky naprázdno vyšli Darkovičky B a Štěpánkovice B (podruhé za sebou), Dobroslavice, Štítina.

 

Čisté konto udrželi závadský Petr Krajíček a kozmický Jiří Kozák.

 

Celkově čistá konta:

2 - Petr Krajíček (Závada)

1 - Jaroslav Hrubý (Darkovičky B), Ondřej Zháňal (Hať B), Marek Wrána (Bolatice B), Jiří Kozák (Kozmice B)

 

Nejrychlejší branku v tomto kole vsítil Radek Kurka z Oldřišova B ve 4. minutě, když zamířil do sítě Hatě B. Vlastní branku nevsítil nikdo.

 

Penalta nebyla nařízena žádná. Celková bilance 2/0.

 

DIVÁCI: 

Pět zápasu 5. kola navštívilo 261 fanoušků, což představuje průměr 52,5 na jeden zápas. Celkově už shlédlo zápasy 1 127 diváků, což je průměrně 51,52. Nejvíce si našlo cestu na zápas mezi Sudicemi a Služovicemi (80), nejméně Kozmice B a Štěpánkovice B (15).

 

KARTY:

Celkově bylo uděleno v tomto kole 17 žlutých karet a 1 červená (Jiří Polák (Dolní Benešov B)). Nejvíce žlutých karet obdržela mužstvo z Hatě B (4), nejméně Bolatice B (0). Celkově už bylo uděleno 55 žlutých karet a 1 červená.

 

Celková Bilance: 

ŽK:

12 - Bělá

7 - Hať B

6 - Sudice, Služovice

5 - Dolní Benešov B, Štěpánkovice B

4 - Darkovičky B

3 - Oldřišov B, Strahovice B

2 - Kozmice B

1 - Bolatice B, Závada

0 - Bohuslavice B

 

ČK:

1 - Dolní Benešov B


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou