Statistika 5. kolo - KRÁLOVSKÝ PŘEBOR OPAVA

0

A máme tady pravidelnou dávku statistiky. Kdo dal nejvíc branek? Kdo dal nejrychlejší branku? Kam zavítalo nejvíc diváků? To vše se dočtete v tomto článku. 

BRANKY:

V tomto kole máme jednoho čtyřgólového střelce. Jedná se o Petra Bočka z Vřesiny, který dal čtyři branky Hlavnici. Hattrick se v tomto kole povedl Radoslavu Urbanovi z Jakartovic (jednu z penalty) a Janu Tenglerovi z Litultovic. Dvě branky dali Martin Boháč z Vřesiny (obě z penalty), Pavel Ševior z Hněvošic (jednu z penalty) a  Roman Modelský z Budišova nad Budišovkou (obě z penalty).

 

Celková bilance za toto kolo je 5 výher domácích a 2 výhry hostů (pozn. zatím ve všech kolech byla tato bilance). Celková bilance za čtyři kola je 20 výher domácích a 8 výher hostů. Takže stále v tomto soutěžním ročníku čekáme na nerozhodný výsledek.

 

V tomto kole padlo celkově 36 branek, to je průměr 5,14 na utkání. Celkově už se střelci radovali 133 krát se vstřelení branky, což je průměrně 4,75 na zápas. 

 

Nejvíce branek viděli diváci v zápase mezi Vřesinou a Hlavnicí (10), nejméně si diváci zakřičeli gól v zápasech Stěbořice-Otice a Doní Životice-Kobeřice B (3). Nejvíc branek vsítila Vřesina (8), střelecky naprázdno vyšli Březová (podruhé za sebou), Dobroslavice, Štítina.

 

Čisté konto udrželi jakartovický Michal Janech, litultovický Tomáš Lebeda a budišovský Matěj Němeček.

 

Celkově čistá konta:

3 - Michal Janech (Jakartovice)

1 - Jakub Losert (Stěbořice), Daniel Bria, Tomáš Lebeda (oba Litultovice), Aleš Krása, Matěj Němeček (oba Budišov n. B.), Jakub Stříbný (Kobeřice B)

 

Nejrychlejší branku v tomto kole vsítil Marek Vitásek z Otic ve 2. minutě, když zamířil do sítě Stěbořic. Vlastní branku nevsítil nikdo.

 

Penalt bylo nařízeno osm. Sedmkrát mířili exekutoři do černého (Martin Boháč Vřesina (dvakrát), Pavel Ševior (Hněvošice), Roman Modelský (Budišov n. B.), Ondřej Pasterňák (Hlavnice), Radoslav Urban (Jakartovice), Petr Čavera (Stěbořice)). Jedna penalta mířila pouze do tyče (Miroslav Hanák (Dolní Životice).  Celková bilance je 15/3.

 

DIVÁCI: 

Sedm zápasu 5. kola navštívilo 431 fanoušků, což představuje průměr 61,57 na jeden zápas. Celkově už shlédlo zápasy 2 035 diváků, což je průměrně 72,67. Nejvíce si našlo cestu na zápasy Březová-Jakartovice, Litultovice-Dobroslavice (80), nejméně Dolní Životice-Kobeřice B (45)

 

KARTY:

Celkově bylo uděleno v tomto kole 19 žlutých karet a 2 červené (Jan Harazim, Jan Stříbný (oba Hněvošice)). Nejvíce žlutých karet obdrželo mužstvo z Hněvošic (4), nejméně Stěbořice, Budišova nad Budišovkou a Štítina (0). Celkově už bylo uděleno 94 žlutých karet a 4 červené.

 

Celková Bilance: 

ŽK:

11 - Hněvošice

10 - Dobroslavice

9 - Hlavnice

8 - Vřesina

7 - Otice, Jakartovice, Slavia Opava

6 - Kobeřice B

5 - Březová, Dolní Životice, Štítina

4 - Litultovice

3 - Budišov n. B.

2 - Stěbořice

 

ČK:

2 - Hněvošice

1 - Hlavnice, Stěbořice


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou