FOTO: Pražský Motorlet přehrál divizního nováčka z Rakovníka

0

Jinočany – Jak rakovnický SK, tak pražský Motorlet vypadly v předkole MOL Cupu minulý víkend. Motorlet v loňské sezóně sahal po postupu do ČFL, který ovšem mužstvu unikl v poslední minutě v Mariánských Lázních inkasovanou brankou.

V sestavě hostů se představily dvě nové letní posily – Jakub Krupička, mládežnický odchovanec SK Kladno, a Zdeněk Schwendt, který se do týmu vrací po 3,5 letech. Motorlet Praha od začátku naznačoval svoji mimořádnou kvalitu. Hru celého týmu řídil exreprezentant Jan Rajnoch. V 11. minutě se domácím povedla pěkná kombinační akce po levé straně, kterou zakončil střelou z hranice pokutového kopu do protipohybu Peška Lukič – 1:0. Ve 39. minutě zahrával Motorlet volný kop z 20 metrů. Domácí hráč nastřelil ruku Pucholta a Motorlet mohl navýšit skóre. Zkušený Rajnoch nedal Peškovi z penalty šanci – 2:0. Skóre mohl ještě navýšit po volném kopu Rajnoch, ale hlavičkoval jen do připraveného Peška.

 

Druhý poločas začali velmi aktivně hosté. Po pěti minutách se prezentoval individuální akcí Schwendt, stav se ale neměnil. Rakovnická posila měla také další příležitost, rakovnický záložník však znovu nebyl úspěšný. Domácí si v druhém poločase vypracovali ještě dvě šance. V té první vychytal výborně domácího hráče Pešek, v té druhé branku tentýž hráč přestřelil. Podobně si vedl také rakovnický Mareš. Pro Rakovník to byla výborná prověrka na divizní sezónu od týmu, který rozhodně bude favoritem Divize B.

 

"V prvním poločase nás Motorlet jednoznačně přehrával ve všech směrech. Byla vidět kvalita soupeře. Ve druhém poločase jsme ale se soupeřem srovnali krok a dostávali se i do šancí. Kdybychom nějaké proměnili, zápas jsme nemuseli rozhodně prohrát. Myslím si, že jsme podali zejména ve druhé půli dobrý výkon proti výbornému soupeři," okomentoval zápas rakovnického SK Tomáš Pešek.

 

FK Motorlet Praha - SK Rakovník 1903 2:0 (2:0)

Branky: 11. Lukič (pen.), 39. Rajnoch

Sestava Rakovníka: Pešek – J. Krupička, Gašpárek, Polák, Severin – Jirásek, Sklenka, D. Dratva, Pucholt, Z. Schwendt – J. Červený

Náhradníci: L. Dratva, P. Tvrz, Čech, R. Hamouz, Mareš, Titlbach


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou