Hodnocení sezóny: ROKYCANY

0

V hodnocení se dostáváme už k sestupovým příčkám. První z nich okupují Rokycany, pro které byla sezóna 2016/17 velkým zklamáním.

Na hodnocení uplynulého ročníku jsme se zeptali trenéra Roberta Vágnera„Sezónu hodnotím negativně Vstup do jara jsme měli velmi špatný, z prvních šesti zápasů jsme uhráli jen dva body. Pak jsme se začali trochu výsledkově i herně zvedat, myslel jsem si, že výkony budou gradovat a zachráníme se. Bohužel pak ale přišel zápas s Jankovem, který jsme absolutně nezvládli, utkání na Sencu taktéž ne. Ty nás dostaly na čtrnáctou příčku.

 

Jediným hráčem, kdo snesl trochu přísnější měřítko, byl kapitán Jan Hereit. Nerad bych opomenul také mladého Karla Viletu. Nehrál na postech, které jsou pro něho typické, ale našel bych dva tři zápasy, kdy hrál velice dobře. Na to, že je mladý a přišel z dorostu, se s tím popasoval velice dobře. Nemůžeme ale spoléhat na to, že nás v takovýchto situacích zachrání dorostenci. Starší kluci to bohužel však nezvládli.“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Po poměrně klidných sezónách přichází pád do krajského přeboru. Rokycany absolutně nezvládly začátek jarní části a ztrátu už nedohnaly. V klíčových zápasech v závěru sezóny také zklamaly, a tak se sestupu vyhnout nedokázaly. S kvalitou kádru se ale dá počítat, že se do divize brzy vrátí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou