Hodnocení sezóny: JANKOV

0

Boj o záchranu trval až do posledního kola, přesto mohou být Jankovští se sezónou spokojeni. Jihočeskou vesničku čeká další divizní ročník!

O úspěšné divizní sezóně se rozpovídal asistent trenéra Petr Maxa„Sezónu 2016/2017 hodnotíme jednoznačně pozitivně. Naším cílem bylo divizi zachránit, a to se nám, byť v posledním kole, povedlo. Sezóna to byla náročná, ale my si ji užívali. Celkem se nám povedl vstup do soutěže, jenže pak přišla série jedenácti zápasů bez výhry a ta nám otevřela oči. Byť jsme na konec podzimu porazili Krumlov, dvanáct bodů nám na záchranu mnoho šancí nedávalo. Navíc v zimě jsme nevyhráli ani jeden zápas, což na psychice také nepřidalo. Jenže pak přišla soutěž a nám se začalo poměrně dařit. Dotáhli jsme se na mančafty před námi a bojovali až do konce, naštěstí do zdárného.

 

Velice dobře jsme zahráli klíčový zápas v Rokycanech nebo doma s Karlovými Vary. Nejhorší výkony jsme podali v Roudném a v obou zápasech s Klatovy. Divize jako taková je velmi slušná soutěž, a jsem přesvědčen, že i Jankov, ať už na hřišti nebo díky našim fanouškům, přispěl nemalou měrou ke kvalitě soutěže.

 

Nemáme v kádru žádné extra osobnosti, které by byly tahouny, ale spíše sázíme na týmový duch. Nicméně nejvyrovnanější a standardně vysoké výkony po celou sezónu podával kapitán David Maršán. Když byl zdravý, tak velký přínos pro mužstvo byl i Tomáš Smékal, v závěru sezóny nás táhl Honza Šebelka. Oporami byli i oba gólmani!“

 

Komentář Fotbalunas.cz: Jankov přinesl do soutěže svěží vítr a jeho vstup do sezóny byl přímo skvělý. Nakonec se ale musel strachovat o udržení divizní příslušnosti až do posledního kola, což se mu nakonec podařilo. Skvělí fanoušci si záchranu určitě zasloužili!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou