Z poloviny známe termíny dohrávek 23. kola Divize A

0

Kdy se dočkáme utkání mezi Českým Krumlovem a Karlovými Vary, je již známé. Naopak o datu a času výkopu jihočeského derby mezi Jankovem a Čížovou se stále diskutuje.

"Neříkám to rád, ale jednání soupeře mi, vzhledem k uzavřené dohodě, připadá značně neseriózní a nevím, co vše se za tím může skrývat. Prostě podle nás je změna dohody z naší strany neakceptovatelná a věřím, že STK-ŘKČ rozhodne podle toho, jak byla dohoda původně uzavřena," řekl sekretář Karlových Varů Vladimír Šenflok pro oficiální web Buldoků.

 

Reagoval na požadavek Slavoje o posun startu zápasu o dvě hodiny i poté, co se oba kluby dohodly na termínu i výkopu a potvrdily to i v informačním systému FAČR. STK Řídící komise pro Čechy se nakonec rozhodla pro kompromis - dohrávka 23. kola Divize A mezi Slavojem Český Krumlov a Karlovými Vary se uskuteční ve středu 10. 5. od 16:00.

 

O datu druhého odloženého zápasu mezi Jankovem a Čížovou se stále jedná. Kluby předložily návrh 7. 6. od 18:00, který byl však STK zamítnut z důvodu, že utkání musí být odehráno nejpozději do 17. 5. 2017.

 

Jakmile se dozvíme termín i druhého odloženého duelu, budeme vás informovat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou