Viktoriáni ukázali Březové, jak vypadá divize

0

Již sedmé utkání v zimní přípravě čekalo Mariánské Lázně a tentokrát přivítaly vedoucí tým Karlovarského KP - Olympii Březovou. Svou převahu Lázeňští vyjádřili třemi góly a ve druhém poločase se o čisté konto postaral chycenou penaltou gólman Jacko-Lysák.

Domácí trenér Purkart vyslal do zápasu jedenáctku, která by se v takovém složení měla pravděpodobně objevit v prvním mistrovském utkání v Jankově. Začátek zápasu začali aktivněji domácí a drželi míč převážně na svých kopačkách, jenže o první větší příležitost se postarali hosté z Březové, kdy z rohu za sebe tečoval míč útočník, ale Šmejkal v bráně byl připraven a na brankové čáře míč vyrazil. Další minuty opět měli míč v držení lázeňští fotbalisté, jenže ze své aktivity až do konce prvního poločasu nedokázali nic vytěžit, ať už kvůli nepřesné koncovce nebo připravenému hostujícímu brankáři, který byl vždy na svém místě.

 

Druhý poločas začal s pozměněnými sestavami na obou stranách a noví hráči hru výrazně oživili. O šance se starali především domácí hráči a hned střídající Zdeněk Štěpán si připsal ze svých prvních dvou šancí dva góly, na které mu dvakrát asistoval Patrik Kavalír. Pěkný dárek si k svátku dal Matěj Kravar, ten rozvlnil síť potřetí a postaral se tak o konečný výsledek, který nezměnil ani březovský Eliáš - neproměnil penaltu proti domácímu Jacko-Lysákovi v bráně. Zbytek druhé půle probíhal tak jako celý zápas, s míčem na mariánskolázeňských kopačkách a Viktoriáni si připsali cennou výhru s čistím štítem.

 

FK Viktoria Mariánské Lázně - FK Olympie Březová 3:0 (0:0)

Branky: 2x Štěpán, Kravar

Sestava domácích (1. pol.): Šmejkal - Kafka, Šaliga, Denk, Lukáš - Kuhajda, Drahorád, Kravar, Sadílek, Cinkanič - Šilhán

Sestava domácích (2. pol.): Jacko-Lysák - Kafka (75. Dubský), Denk, Cinkanič, Lukáš - Kavalír, Drahorád (70. Holub), Kravar, Sadílek (75. Šlajs), Kuhajda - Štěpán

 

Zdroj: Oficiální web kluvu FK Viktoria Mariánské Lázně


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou